Αθλητισμός

Μπράουν Ιντέγε: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Άρη

Μπράουν Ιντέγε: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Άρη
Μπράουν Ιντέγε: Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από την μεταγραφή του Νιγηριανού στον Άρη.

Μπράουν Ιντέγε: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Νιγηριανός επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Πριν από λίγα χρόνια ο έμπειρος σέντερ φορ αποτελούσε τον κορυφαίο επιθετικό στη χώρα μας. Ωστόσο η επιλογή του να πάει στην Κίνα αποδέχθηκε καταστροφική.  Η επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαρισμό της Μάλαγα δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα και το καλοκαίρι έψαχνε ομάδα για να κάνει το restart.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε την άδεια του προκειμένου να τον προτείνει σε Ελληνικές ομάδες. Εκείνος απάντησε θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς του άρεσε πολύ η ζωή στη χώρα μας. Η πρώτη του επιλογή ήταν ο Ολυμπιακός, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε ποτέ. Σύμφωνα με τον Κόκκινο πρωταθλητή, ο Ιντέγε δεν έβλεπε με κακό μάτι το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Κυρίως για το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπράουν Ιντέγε: “Κόκκινο” από τον ΠΑΟΚ και οι Τούρκοι

Ο Μπράουν Ιντέγε προτάθηκε στον ΠΑΟΚ την περίοδο που οι πρωταθλητές έψαχναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε ούτε για τους “ασπρόμαυρους”. Κερδισμένος από αυτή την ιστορία βγήκε ο Άρης που έκανε κίνηση και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Λίγους μήνες μετά οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του έμπειρου σέντερ φορ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από πολλές ομάδες. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κορυφαία ομάδα της Τουρκίας τον παρακολουθεί στενά και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Άρης που έχει τον παίκτη δεμένο με συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments