Αθλητισμός

Χουάν Χοσέ Περέα: Το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Νταμπίζα

Χουάν Χοσέ Περέα: Το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Νταμπίζα
Χουάν Χοσέ Περέα: Ο νεαρός Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί ένα από τα... στοιχήματα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Χουάν Χοσέ Περέα: Ο Παναθηναϊκός έψαχνε το καλοκαίρι έναν νεαρό φέρελπι ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει βάθος στη γραμμή κρούσης, ως δεύτερη επιλογή ή και συμπληρωματικός του Φεντερίκο Μακέντα. Μέχρι στιγμής, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα, ενώ ο τραυματισμός του (θα επιστρέψει μετά τη διακοπή) δίνει την ευκαιρία στον Περέα ώστε να κάνει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Σύμφωνα με τη LiveSport,  Χουάν Χοσέ Περέα εξελίσσεται σε εξαιρετική περίπτωση, παρότι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και δεν είχε προτάσεις.

Αν κυλήσουν όλα ομαλά, η περίπτωση του Περέα θα αποτελεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια δικαίωση Νίκο Νταμπίζα, μετά από δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι, το οποίο κατά γενική ομολογία άφησε το ρόστερ με ελλείψεις. Ωστόσο, αν ο Περέα “βγει” στο 100%, ο Νταμπίζας θα έχει να επιδείξει τον Κολομβιανό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως να δουν τον Περέα εν δράσει ως βασικό, καθώς έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις με την εικόνα του. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Sportime», υπάρχει και ο αντίλογος. Ο 19χρονος είναι εξαιρετικό ταλέντο και δείχνει ότι θέλει να προσφέρει, αλλά την Κυριακή, αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στην επαγγελματική του καριέρα. Κάτι που μπορεί να προσδώσει κάποια πίεση σε εκείνον, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει περιθώρια για… δοκιμές, καθώς ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις… άκαρπες προσπάθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments