Ειδήσεις

Ζάκυνθος: Νεκρή 55χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα (vid)

Ζάκυνθος: Νεκρή 55χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα (vid)
Ζάκυνθος: Η 55χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

Ζάκυνθος: Τραγική κατάληξη είχε μία 55χρονη στη Ζάκυνθο σήμερα το πρωί , στο χωριό Άγιος Δημήτριος. Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο μαζί με το ανήλικο παιδί της προκειμένου να το συνοδεύσει στο σχολείο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, μία 30χρονη, αμέσως μετά το περιστατικό εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 55χρονη μητέρα αλβανικής καταγωγής και τράπηκε σε φυγή.

Όπως μετέδωσε το ioniantv κάμερα καταστήματος δείχνει το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 30χρονη να φεύγει προς το κέντρο της Ζακύνθου λίγο μετά το τροχαίο.

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι του χωριού Άγιος Δημήτριος

Άμεσα οι κάτοικοι πήγαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν την 55 χρονη και κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά καθώς η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Σε κατάσταση σοκ, ο 17χρονος γιος της που ήταν μπροστά στο τροχαίο προσπαθεί να περιγράψει στις αρχές το τι ακριβώς συνέβη και πως τους χτύπησε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί και άνδρες της τροχαίας ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 30χρονη οδηγό, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments