Ελλάδα

Φωτιά τώρα στο Κρυονέρι: Ένας νεκρός από την πυρκαγιά

Φωτιά τώρα στο Κρυονέρι: Ένας νεκρός από την πυρκαγιά
Φωτιά τώρα στο Κρυονέρι: Η πυροσβεστική εντόπισε έναν νεκρό εντός οχήματος. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Φωτιά τώρα στο Κρυονέρι: Νεκρό άτομο εντός οχήματος εντόπισε η πυροσβεστική κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής αναφέρει τα εξής: “Κατά τη διάρκεια κατάσβεστης δασικής πυρκαγιάς μικρής έκτασης, στο Κρυονέρι Αττική, εντοπίστηκε εντός οχήματος νεκρό άτομο. Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα”. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην οδό Δεξαμενής, σε χαμηλή βλάστηση ωστόσο είναι σε απόσταση αναπνοής από το δάσος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οδηγό, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στο τέρμα της οδού Δεξαμενής στο Κρυονέρι. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος οδηγός δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και απανθρακώθηκε. Η φλόγες από το αυτοκίνητο γρήγορα επεκτάθηκαν στη γύρω δασική περιοχή. Έως αυτή την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, εφόσον διαπιστωθεί ιατροδικαστικά ότι ο άνδρας ήταν νεκρός πριν πέσει το αυτοκίνητο στη χαράδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments