Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος (vid)

Τραγωδία στο Αίγιο: Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος (vid)
Τραγωδία στο Αίγιο: Σοβαρές ευθύνες στον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου καταδεικνύει το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το μοιραίο τροχαίο.

Τραγωδία στο Αίγιο: Παραδόθηκε στην Τροχαία Πατρών το πόρισμα για το τροχαίο, όπου 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες η ταχύτητα του οχήματος όταν μπήκε στην μοιραία στροφή ήταν μεγαλύτερη από 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα το Star, στο πόρισμα των δύο πραγματογνωμόνων αναφέρεται ότι, ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80 έως 130 χιλιομέτρων, ωστόσο, όταν μπήκε στη στροφή, η ταχύτητα του έφτανε στα 102 χλμ. Η εκτροπή του οχήματος οφείλεται στο συνδυασμό της μεγάλης ταχύτητας και της καμπυλότητας της στροφής.

Το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα το καρότσι που βρισκόταν το μωρό, το οποίο εκτινάχθηκε σε απόσταση 5 μέτρων και χτύπησε με το κεφαλάκι του σε κολόνα. Η γιαγιά του μωρού δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της. Μάλιστα υπάρχουν και ίχνη από τον τροχό στα χέρια της. Μάλιστα οι δύο πραγματογνώμονες είναι σαφείς, ότι δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν τη σύγκρουση.

Η τροχαία Πατρών θα παραδώσει το πόρισμα στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, καθώς ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον οδηγό, ο οποίος θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments