Αθλητισμός

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ΑΕΚ του χτύπησε την πόρτα

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ΑΕΚ του χτύπησε την πόρτα
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ΑΕΚ φέρεται να χτύπησε την πόρτα του έμπειρου τεχνικού πριν αποφασίσει να συνεχίσει με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο η ΑΕΚ βγήκε στην αγορά για προπονητή. Η χρονική περίοδος που ο Ίλια Ίβιτς έπρεπε να βρει προπονητή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή καθώς η σεζόν είχε ήδη ξεκινήσει. Κάποιες περιπτώσεις προτάθηκαν στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά κανένας δεν αποτέλεσε κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Κωστένογλου είχε αναλάβει σαν υπηρεσιακός έκανε εξαιρετική δουλειά. Αρχικά ήρθε το διπλό στην Τραπεζούντα και η γενικότερη θετική εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές για τον Έλληνα τεχνικό. Λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε η μονιμοποίηση του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μίλησε με ΑΕΚ, αλλά…

Λίγο πριν οι “κιτρινόμαυροι” αποφασίσουν να μείνουν με τον Νίκο Κωστένογλου, προσπάθησαν να συμφωνήσουν με μια εξαιρετική περίπτωση προπονητή. Αυτός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο πλευρές όχι απλά μίλησαν, αλλά είχαν και πολύ προχωρημένες επαφές.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα από τα παλαιότερα περάσματα από τη χώρα μας. Ωστόσο το θέμα κόλλησε στο οικονομικό. Ο έμπειρος κόουτς έχει μεγάλο κασέ από τότε που πήγε στο Ντουμπάι και το μπάτζετ της ΑΕΚ ήταν περιορισμένο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ένωση έπρεπε να πληρώσει και την αποζημίωση του Μιγκέλ Καρντόσο που αξίωνε ένα μεγάλο ποσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments