Αθλητισμός

Μιχάλης Μπακάκης: Ματιές των Ιταλών στον μπακ της ΑΕΚ

Μιχάλης Μπακάκης: Ματιές των Ιταλών στον μπακ της ΑΕΚ
Μιχάλης Μπακάκης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στο στόχαστρο Ιταλικών ομάδων.

Μιχάλης Μπακάκης: Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος αμυντικός έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Πριν από μερικές σεζόν είναι αβέβαιη η παραμονή του στην ΑΕΚ. Τελικά οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Την χρονιά που η Ένωση πήρε το πρωτάθλημα, ο Μπακάκης ήταν από τους κορυφαίους.

Η απόδοση του είναι σταθερά ανοδική κάτι που του έχω δώσει φανέλα βασικού παρά τις αλλαγές προπονητή. Την ίδια ώρα βρίσκεται πάντα μέσα στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας. Ένας παίκτης διεθνής, με γεμάτες σεζόν και εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι λογικό να έχει τραβήξει πολλά βλέμματα.

Μιχάλης Μπακάκης: Αρέσει στο εξωτερικό

Στο παρελθόν, ομάδες από το εξωτερικό έχουν έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον έμπειρο αμυντικό. Κάποιοι σύλλογοι από την Γερμανία είχαν κάνει κρούση στην ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησαν ποτέ σε κάποια επίσημη πρόταση. Μάλιστα, λιγότερο από ένα χρόνο πριν, ο Μπακάκης υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο.

Αυτό δεν έχει εμποδίσει πολλές ομάδες να εξακολουθούν να βλέπουν ζεστά την περίπτωση του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπακάκης έχει πέραση στην Ιταλία. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αρκετοί σύλλογοι βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο, κάποιοι από αυτούς να βρεθούν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον δουν από κοντά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments