Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς με τη Λαμία

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς με τη Λαμία
Πέδρο Μαρτίνς: Πως θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους ο Πορτογάλος κόουτς στο ματς με τη Λαμία.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη “κατασταλάξει” στα πρόσωπα τα οποία θα ρίξει στη μάχη της αποψινής (19:30) αναμέτρησης με τη Λαμία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σε αντίθεση με τα ματς κόντρα στην Τότεναμ και τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος κόουτς θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές.

Ο Ζοσέ Σα μένει… ως έχει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σεμέδο και Μπα να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κούτρη να τοποθετούνται στη δεξιά και αριστερή πλευρά της τετράδας της άμυνας. Τον άξονα θα καλύψουν οι Γκιγιέρμε και Καμαρά, με τον Βαλμπουενά να έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος θα έχει στήριγμα τους Ποντένσε και Σουντανί στα “φτερά”.

Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν πίσω τους το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στις νίκες. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι πάρουν τη νίκη και επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στο αποψινό ματς με την ομάδα από τη Φθιώτιδα, θα προσθέσουν περισσότερη “πίεση” στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στα “ραντάρ” των Πορτογάλων ο Μπουχαλάκης

Οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας έχουν έτσι κι αλλιώς στραμμένα τα «μάτια» τους προς τα εμάς, λόγω του Μαρτίνς και του Φερέιρα, αναζητώντας παράλληλα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να χωρέσουν άνετα στην ενδεκάδα τους. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της Sportday, ο τελευταίος «στόχος» των δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας, της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα, είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκέφτονται μία ενδεχόμενη κρούση προς τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα άσο. Θεωρούν ότι ο Μπουχαλάκης βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο απ’ ότι ο Σάμαρης, όταν ήταν στην ηλικία του. Και οι δύο ομάδες τον έχουν εντάξει στα… προσεχώς τους και δεν αποκλείεται μελλοντικά να χτυπήσουν την πόρτα του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments