Αθλητισμός

Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς
Καλαμαριά: Τραγωδία στο γήπεδο του Απόλλωνα, με άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από συμπλοκή.

Καλαμαριά: Φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τα Χανιά για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2. Έπειτα από διαπληκτισμό στην εξέδρα με άλλον έναν φίλαθλο, ο άτυχος άνδρας έπεσε από τις σκάλες στο τσιμέντο και χτύπησε στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα, αλλά το χτύπημα απέβη μοιραίο, με τον φίλαθλο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώτο ασθενοφόρο μπήκε στο ταρτάν πλησιάζοντας τον άτυχο άνδρα, ηλικίας 70 ετών, προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να τον κρατήσει στη ζωή. Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό, δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί το μοιραίο, με τον φίλαθλο να χάνει τη ζωή του λόγω της άσχημης πτώσης που είχε και της πρόσκρουσης στο τσιμέντο.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που “αμαύρωσε” την αναμέτρηση.

“Δεν είναι ώρα για δηλώσεις”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Αλέκος Βοσνιάδης, ήταν συντετριμμένος από το γεγονός του θανάτου του 70χρονου φιλάθλου. Μετά το ματς, στο οποίο ο Κισσαμικός επικράτησε των γηπεδούχων, ο κόουτς του Απόλλωνα υπογράμμισε ότι το ποδόσφαιρο πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που χάθηκε ανθρώπινη ζωή. Συγκεκριμένα, ο κ. Βοσνιάδης ανέφερε τα εξής:

«Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments