Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς: Ξετρελαμένοι μαζί του οι Γάλλοι

Ούγκο Κάιπερς: Ξετρελαμένοι μαζί του οι Γάλλοι
Ούγκο Κάιπερς: Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού έχουν κάνει τους Γάλλους να τρελαθούν μαζί του.

Ούγκο Κάιπερς: Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ούγκο Κάιπερς φόρεσε με κάθε επισημότητα την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο νεαρός ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά στην πορεία αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα. Ο Φρανσουά Μοδεστό χρησιμοποίησε τις επαφές του και τον έστειλε στην Αζαξιό.

Ο νεαρός σεντερ φορ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με το “καλημέρα” στην Γαλλική ομάδα. Αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Ο Κάιπερς έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ σε μόλις δυο συμμετοχές με την φανέλα της Αζαξιό και στον Ολυμπιακό εμφανίζονται δικαιωμένοι.

Ούγκο Κάιπερς: Τα λόγια του Μαρτίνς πριν φύγει

Σύμφωνα με το Φως των σπορ ο Προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στον Κάιπερς πως πιστεύει στο ταλέντο του, αλλά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι θα έπαιρνε λίγα λεπτά συμμετοχής. Αντίθετα σε κάποια άλλη ομάδα θα ήταν βασικός, κάτι που είναι πολύ βασικό στην παρούσα φάση.

“Το εγκώμιο του Ούγκο Κάιπερς πλέκουν τα Μέσα της Γαλλίας. Ο Βέλγος, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε δύο συμμετοχές με την Αζαξιό και ήδη είναι το πιο «καυτό» όνομα. Γιατί όμως έφυγε από τον Ολυμπιακό; Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μαζί του το καλοκαίρι και του εξήγησε πως επειδή δεν έχει ρυθμό δεν θα παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Του είπε πως είναι καλύτερο για να πάρει παιχνίδια και το καλοκαίρι του 2020 να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Και πράγματι ο Κάιπερς τον δικαιώνει, αφού έχει βρει ρυθμό και σκοράρει συνεχώς με τη φανέλα της Αζαξιό”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments