Lifestyle

Δήμητρα Λαζαράτου: Παντρεύτηκε η PR των διάσημων

Δήμητρα Λαζαράτου: Παντρεύτηκε η PR των διάσημων
Δήμητρα Λαζαράτου: Η αγαπημένη PR των διάσημων πήρε την απόφαση να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθάτο.

Δήμητρα Λαζαράτου: Η γνωστή PR πήρε την απόφαση να ντυθεί νύφη και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της  Μιχάλη Σταθάτο. Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς. Αυτό γιατί η πανέμορφη γαμήλια δεξίωση όπως και το μυστήριο φιλοξένησε πληθώρα σπουδαίων διασημοτήτων.

Κουμπάρες της αγαπημένης pr manager, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη που εντυπωσίασε με την παρουσία της αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά. Ο παραμυθένιος γάμος έγινε με φόντο ένα ειδυλλιακό μέρος στην Ανάβυσσο και οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν πέραν της καλής φίλης της Δήμητρας Λαζαράτου, Δέσποινας Καμπούρη και οι ήδη κουμπάροι της, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας.

Η ετοιμασία της νύφης

Από το πλάι της νύφης δεν έλειψε στιγμή η ήδη κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά. Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα έχει βαφτίσει τον γιο της, αλλά ούτε και η πολύ καλή της φίλη Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πανέμορφο στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες της νύφης για να ευχηθεί στην φίλη της! «Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης…» και η αγάπη σου για τον Μιχάλη είναι τεράστια! Να μας ζήσεις Δημητρούλα μου… Δίπλα σου στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου …χρόνια την ονειρευόμασταν και είναι καλύτερη απ ο,τι φανταζόμασταν!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Έλενα Ασημακοπούλου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Αποστολία Ζώη, η Γιάννα Τερζή, η Σίσσυ Φειδά, η Χιστίνα Κοντοβά, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ράνια Θρασκιά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Νάνσυ Παραδεισανού όπως και πολλοί ακόμα λαμπεροί καλεσμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments