Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χωρίς ανάσες οι παίκτες της Ένωσης

ΑΕΚ: Χωρίς ανάσες οι παίκτες της Ένωσης
ΑΕΚ: Οι παίκτες της Ένωσης δεν έχουν φρεσκάδα κάτι που οφείλεται στην κακή προετοιμασία.

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ένωση έφερε στην Ελλάδα τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να εφαρμόσει τις ιδέες, αλλά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μετά από λίγα επίσημα ματς. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε πολύ δυνατές προπονήσεις στο ξεκίνημα της θητείας του κάτι που άρεσε πολύ στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο όταν οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν εργομετρικά φάνηκε ότι πολλοί από αυτούς είναι στα όρια της θλάσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα η ΑΕΚ έχει χάσει τους Κρίστισιτς, Σιμάο, Μάνταλο και Ολιβέιρα με μυικά προβλήματα. Αυτό ανάγκασε τον Καρντόσο να ρίξει υπερβολικά τον ρυθμό των προπονήσεων. Στη συνέχεια ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε την ομάδα, αλλά δεν μπορούσε να ανεβάσει τους ρυθμούς. Η αποκατάσταση στο πρόβλημα φυσικής κατάστασης είναι δύσκολο να αποκατασταθεί μέσα στη χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι θα επηρεάσει άμεσα την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Δεν έχουν ανάσες και το ξέρουν οι παίκτες

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος για τη νίκη. Παρά το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές, ήταν εμφανής η έλειψη φρεσκάδας στα τελευταία λεπτά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά τους οι παίκτες της ΑΕΚ γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το πρόβλημα που υπάρχει.

Μάλιστα, φέρονται να έχουν συζητήσει μεταξύ τους το θέμα φυσικής κατάστασης που υπάρχει. Σύμφωνα με το Sportime μια τέτοια κουβέντα έγινε λίγο πριν το ντέρμπι. Πάντως, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», στο παρεάκι που μαζεύεται στο Χαλάνδρι ακούστηκε η εξής ατάκα για την εβδομάδα πριν το ντέρμπι: «Η προπόνηση είναι σβηστή. Δεν έχουμε ανάσες!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments