Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το καλύτερο ματς της αγωνιστικής, ίσως και της σεζόν, έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ. Ανατροπές, χαμένα πέναλτι, ευκαιρίες και... ισόπαλο τελείωμα για τους δύο "δικέφαλους".

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ένα ντέρμπι που είχε τα… πάντα, αλλά όχι νικητή. Η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου και ο ΠΑΟΚ του Άμπελ Φερέιρα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τους δύο… δυσαρεστημένους. Ο μεν ΠΑΟΚ είδε το προβάδισμά του να χάνεται, τον Μπίσεσβαρ να χάνει πέναλτι και ευκαιρία για προβάδισμα δύο τερμάτων και στη συνέχεια τον Μπάρκα να απογειώνεται σώζοντας την εστία του. Η δε ΑΕΚ, έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, βρήκε τα απαραίτητα ψυχολογικά αποθέματα για να “απαντήσει”, είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει ένα γκολ λόγω VAR και στο τέλος δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.

Στο 16ο λεπτό, ο Λημνιός έφυγε στην πλάτη του Τσιγκρίνσκι, γύρισε στον Σβιντέρσκι και ο φορ των Θεσσαλονικιών προ κενής ουσιαστικά εστίας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 24’ ο Καντουρί θα κάνει ένα γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Μπακάκη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να υποδεικνύει έπειτα από χρήση VAR την παράβαση, όμως ο Μπίσεσβαρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 55’ ήρθε όμως το γκολ της ισοφάρισης. Ο Λιβάγια εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Τσιγκρίνσκι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-1. Το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι, το μομέντουμ έδειχνε να γυρίζει υπέρ της ΑΕΚ, όμως ο ΠΑΟΚ είχε απάντηση. Ο Λημνιός βγήκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Σβιντέρσκι δεν αστόχησε από κοντά, για το 1-2!

Στο 78’ η ΑΕΚ θα φέρει ξανά το ματς στα ίσα, με τον Ντέλετιτς που είχε μπει σαν αλλαγή να ισοφαρίζει. Ο Μάνταλος ελίχθηκε από αριστερά, γύρισε ωραία την μπάλα και ο Σέρβος εξτρέμ την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 1 εδώ

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο (46’ Γιακουμάκης), Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς, Λόπες, Μάνταλος (85’ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (46’ Ντέλετιτς), Λιβάγια

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λημνιός (77’ Ζαμπά) , Μπίσεσβαρ (88’ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (65’ Ακπομ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments