Διεθνή

Απίστευτο: Drone «ξετρύπωσε» φυγά που κρυβόταν για 17 χρόνια σε σπηλιά (pics)

Απίστευτο: Drone «ξετρύπωσε» φυγά που κρυβόταν για 17 χρόνια σε σπηλιά (pics)
Ο φυγάς μόλις ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς δυσκολεύτηκε να επικοινωνήσει λόγω της πολύχρονης απομόνωσής του.

Οι κινέζικες αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα που είχε αποδράσει από τις φυλακές 17 ολόκληρα χρόνια, με την βοήθεια drone που τον εντόπισε σε μια σπηλιά. Ο 63χρονος Σονγκ Γιανγκ είχε φυλακιστεί για εμπορία γυναικών και παιδιών, αλλά δραπέτευσε από τη φυλακή το 2002. Εδώ και τόσα χρόνια ζούσε σε μια μικροσκοπική σπηλιά, αποκομμένος από κάθε ανθρώπινη επαφή. Η αστυνομία του Γιονγκσάν της Κίνας είχε πληροφορίες με το καταφύγιό του στις αρχές Σεπτεμβρίου και έτσι έβαλε μπροστά την επιχείρηση εντοπισμού του, που πραγματοποιήθηκε στα βουνά πίσω από τη γενέτειρά του, στην επαρχία Γιουνάν, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι αστυνομικοί αφού δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν με την πρώτη ήρθα τα drones για να βοηθήσουν στην αναζήτηση. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντόπισαν τελικά ένα μπλε χαλύβδινο κεραμίδι σε έναν απότομο βράχο καθώς και ίχνη οικιακών σκουπιδιών κοντά. Έπειτα η αστυνομία μετέβη με τα πόδια στο σημείο και βρήκε τον Σονγκ σε μια μικρή σπηλιά όπου κρυβόταν για χρόνια.  Ο άνθρωπος ζούσε στην απομόνωση για τόσο πολύ καιρό ώστε ήταν δύσκολο για αυτόν να επικοινωνήσει με τους αξιωματικούς.

Σύμφωνα με των τοπικών μέσων ενημέρωσης, χρησιμοποιούσε πλαστικά μπουκάλια για να πίνει νερό από ένα ποτάμι και χρησιμοποιούσε κλαδιά δέντρων για να ανάβει φωτιά.  Ο φυγάς πλέον βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments