Διεθνή

Μεξικό: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε λούνα παρκ

Μεξικό: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε λούνα παρκ
Μεξικό: Ένα τρενάκι του λούνα παρκ εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι πέντε.

Μεξικό: Τουλάχιστον δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν σε δυστύχημα στο λούνα παρκ La Feria de Chapultepec της πόλης του Μεξικό, το Σάββατο (28/9). Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα θύματα έπεσαν από το τελευταίο βαγόνι το οποίο εκτροχιάστηκε Το δημοφιλές πάρκο έκλεισε σύντομα μετά το τραγικό περιστατικό και οι αρχές διερευνούν τώρα την αιτία του εκτροχιασμού.

Ένας 18χρονος και ένας 21χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ δύο γυναίκες, 27 και 35 ετών τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα ξένα μέσα. Το τρενάκι μπαίνει σε μια στροφή και βγαίνει εκτός οπτικού πεδίου. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα ακούγεται η σύγκρουση και ουρλιαχτά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε για να ερευνηθεί από τις Αρχές και να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

«Η υπόθεση είναι στα χέρια των εισαγγελέων και ξεκινά έρευνα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Miriam Urzua, υπάλληλος του οργανισμού πολιτικής προστασίας. Σύμφωνα με όσα είπε η έρευνα θα εξετάσει τόσο το τι συνέβη όσο και ποιος ήταν υπεύθυνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments