Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το “next big thing” του Ολυμπιακού

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το “next big thing” του Ολυμπιακού
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού μέσω του «Youth League» κάνει γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη στο Champions League, όμως το ίδιο κάνουν και οι μικροί των Πειραιωτών στο UEFA Youth League, στη διοργάνωση που έχει θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια η UEFA, το Youth League και στην οποία συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων που παίρνουν μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα στο Youth League, οι νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τότεναμ. Ένας από τους πιτσιρικάδες που ξεχώρησαν οι Άγγλοι ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.Ένα παιδί που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 17 του, έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε προετοιμασία σε ηλικία 15 ετών (!) και έχει καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να κάνει γνωστό το όνομά του στους «κατασκόπους» που ειδικεύονται σε ανίχνευση ταλέντων απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό γκολκίπερ και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι δανεικός έφυγε ο Σιαμπάνης και όχι ο Τζολάκης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνς τον είχε και φέτος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, δίνοντάς του μάλιστα και χρόνο συμμετοχής σε φιλικά.

Για αρκετούς θεωρείται το «nextbigthing» του Ολυμπιακού και πώς δεν θα πρόκειται για μία περίπτωση ενός τερματοφύλακα που θα έχει την τύχη των υπόλοιπων παιδιών που προέρχονταν από την ακαδημία.

Ο Τζολάκης λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να παίξει φέτος στο Youth League, να τον δουν σε πρώτη φάση οι «σκάουτς» των Μπάγερν και Τότεναμ, ενώ ήδη τον παρακολούθησαν στο πρώτο ματς του Ρέντη με τους Λονδρέζουν και άνθρωποι από γερμανικές (Άιντραχτ, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ) και ιταλικές ομάδες (Μίλαν).

Σύμφωνα με το fosonline.gr, ο 17χρονος πορτιέρε έκανε «κλικ» στην Τότεναμ. Αυτό σημαίνει ότι θα τελεί υπό στενή παρακολούθηση. Μπορεί στο τέλος να μην κάνει καμία κίνηση για να τον αποκτήσει. Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που ισχύει είναι ότι οι Λονδρέζοι τουλάχιστον σε αυτή την πεντάδα αγώνων που απομένει στο Youth League, θα τον παρακολουθούν από κοντά. Κι αυτό είναι σίγουρα το δεύτερο «παράσημο» για τον Τζολάκη, μετά φυσικά από το γεγονός ότι σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να πηγαίνει προετοιμασίες στα βουνά της Αυστρίας, της Πολωνίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments