Ελλάδα

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος που ασελγούσε στο 11χρονο κοριτσάκι (vids)

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος που ασελγούσε στο 11χρονο κοριτσάκι (vids)
Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 71χρονος δικηγόρος που ασελγούσε σε 11χρονη.

Λαμία: Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 71χρονος δικηγόρος, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο δικηγόρος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο πολύ νωρίς το πρωί με τη σύζυγό του και περίμενε να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με το Lamia Report, αυτή τη φορά εμφανίσθηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά. Η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την ηλικία των οκτώ ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

Η έξοδος του δικηγόρου από το δικαστικό μέγαρο

«Όπου φτωχός και η μοίρα του…», είπε ο συνήγορος Γιώργος Δούμας που έχει αναλάβει την οικογένεια της μικρής.

Όσα δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 71χρονου δικηγόρου που προφυλακίστηκε:

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις της 11χρονης

Η ανήλικη εξομολογήθηκε στις Αρχές τα εξής: «Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» είπε η μικρή. «Μια μέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου», πρόσθεσε στην κατάθεσή της.

Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments