Video

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Τα πρώτα “διαμάντια” της ελληνικής version

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Τα πρώτα “διαμάντια” της ελληνικής version
Ο πιο αδύναμος κρίκος: Το γνωστό τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε και στην Ελλάδα και ήδη έχουμε τα πρώτα "διαμάντια" από τις απαντήσεις των παικτών.

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Η Κυπριακή version του γνωστού παιχνιδιού γνώσεων έγινε πολλές φορές viral την περασμένη χρονιά. Οι επικές απαντήσεις των παικτών προκάλεσαν γέλιο, ενώ ατάκες όπως το “πόσιμπολ” μπήκαν στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Ο ΣΚΑΪ είδε την επιτυχία του προγράμματος και αποφάσισε να το επαναφέρει στην Ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, στη θέση του παρουσιαστή επέλεξε τον Τάσο Τρύφωνος που δεν αφήνει ασχολίαστα τα όσα λένε οι διαγωνιζόμενοι.

Ο πιο αδύναμος κρίκος έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και ήδη οι παίκτες του έχουν καταφέρει να γράψουν ιστορία. Το Luben ετοίμασε ήδη ένα βίντεο με τις καλύτερες απαντήσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα ο παρουσιαστής ρώτησε ποια Δευτέρα τρώμε λαγάνα και ο παίκτης απάντησε “τη μεγάλη”. Ένας άλλος δεν γνώριζε ότι στο Καμπ Νου παίζει η Μπαρτσελόνα και όχι η μισητή Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τέλος του βίντεο ο Τάσος Τρύφωνος κάλεσε το Luben να ξεκινήσει να φτιάχνει το βίντεο. Πράγμα που τελικά έγινε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments