Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Η ομιλία του Πορτογάλου στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Πέδρο Μαρτίνς: Η ομιλία του Πορτογάλου στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
Πέδρο Μαρτίνς: Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Πέδρο Μαρτίνς: Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα και στο δεύτερο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στο Βελιγράδι, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ήταν λογικό και επόμενο να τα “ακούσουν” από τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμφάνισή του στο δεύτερο κομμάτι του ματς, με τον Πορτογάλο να κάνει την κριτική του. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε τα εξής στους παίκτες του: “Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν κακοί.

Μας επηρέασε πολύ η αποβολή που είχαμε, αλλά δεν προσπαθήσαμε όπως θα έπρεπε όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Κάναμε λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Τώρα, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση».

Τι έγινε στο ματς του Βελιγραδίου

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι μέχρι το 55′, είχαν προηγηθεί με 0-1 (κεφαλιά του Σεμέδο) αλλά μία ανόητη κόκκινη κάρτα του Μπενζιά, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με τρία γκολ σε μισή ώρα ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη. Τα γκολ για τους Σέρβους πέτυχαν οι Βούλιτς, Μιλούνοβιτς και Μποάκιε.

Ο Σεμέδο στο 37′ άνοιξε το σκορ, αλλά η αποβολή του Μπενζιά στο 58′ άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 62′ ο Βούλιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 87′ ο Μιλούνοβιτς γύρισε το παιχνίδι για τους Σέρβους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μποακιε. Με τη νίκη αυτή ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στη 2η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην 3η θέση με 1 βαθμό. Στην κορυφή του ομίλου η Μπάγερν Μονάχου (6 βαθμούς) που διέλυσε την Τότεναμ (4η με 1 βαθμό) με 7-2 στο Λονδίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments