Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας- Πλημμύρισε από τη νεροποντή

ΠΟΕΔΗΝ: Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας- Πλημμύρισε από τη νεροποντή
ΠΟΕΔΗΝ: Η δυνατή νεροποντή που έπληξε την Κέρκυρα προκάλεσε προβλήματα και στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Μάρκου καθώς τα νερά της βροχής μπήκαν μέσα στο κτίριο. 

ΠΟΕΔΗΝ: Η δυνατή νεροποντή που έπληξε την Κέρκυρα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Μάρκου καθώς τα νερά της βροχής μπήκαν μέσα στο κτίριο. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του Κέντρου Υγείας στο facebok, είναι αποκαλυπτικές. Οι εργαζόμενοι με σκούπες και σφουγγαρίστρες προσπαθούν να διώξουν τα νερά της βροχής  μέσα από το κτίριο. Επίσης, σκεπάζουν τα μηχανήματα με σακούλες για να μην χαλάσουν.  Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο είναι τραγική. Όπως τονίζουν, δεν είναι η πρώτη φορά που σε έντονη βροχόπτωση πλημμυρίζει το κέντρο Υγείας και παρά τις εκκλήσεις τους, δεν έχει γίνει καμία  παρέμβαση.

Μιλώντας στο pagenews.gr o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε ότι συνθήκες που επικρατούν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου στην Κέρκυρα είναι τριτοκοσμικές.

«Τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας έχουν πάνω από 1 δις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έχουμε καταγγείλει ότι σε πάρα πολλά κέντρα Υγείας υπάρχουν προβλήματα, στα Κέντρα Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου είναι διαλυμένα τα πάντα. Κάθε φορά που βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα μέσα στο κτίριο», δήλωσε στο pagenews.gr o Μιχάλης Γιαννάκος.

Επίσης ο κ. Γιαννάκος υπογράμμισε ότι «λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίως ετών δεν έχουν συντηρηθεί οι κτιριακές υποδομές, δεν υπάρχουν μονώσεις, δεν υπάρχουν παράθυρα. Πρέπει να αυξηθούν οι δημόσιες δαπάνες για την υγεία. Είναι βέβαιο ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα θα θρηνήσουμε τη ζωή κάποιου εργαζόμενου, ασθενούς ή συνοδού».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε ότι «σε πολλά Κέντρα Υγείας όταν βρέχει , οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να κρατούν ομπρέλα μέσα στα ιατρεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments