Video

Morrissey: Έδιωξε δύο άτομα από τη συναυλία του

Morrissey: Έδιωξε δύο άτομα από τη συναυλία του
Ο Morissey φώναζε πως αν δεν απομακρυνθούν δεν επρόκειτο να συνεχίσει τη συναυλία.

Morrissey: Δύο ανθρώπους απομάκρυνε με τον τρόπο του ο Morissey από την συναυλία του στο Πορτλαντ του Όρεγκον, την περασμένη Δευτέρα. Τα δύο άτομα βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την υποστήριξη που δείχνει ο τραγουδιστής  στο βρετανικό ακροδεξιό κίνημα For Britain. Σε βίντεο που τράβηξε κάποιος θαυμαστής από το κοινό, ο Morrissey ακούγεται να φωνάζει στο μικρόφωνο και να αρνείται να συνεχίσει τη συναυλία του αν δεν απομακρύονταν από το χώρο αυτοί που διαμαρτύρονταν.

«Βγείτε έξω! Βγείτε έξω! Βγείτε έξω! Δεν σας χρειαζόμαστε εδώ! Δεν σας χρειαζόμαστε» ακούγεται να φωνάζει ο Morrissey, λίγο πριν εμφανιστούν και πανό με το σύνθημα «Bigmouth Indeed». Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν τα δυο άτομα απομακρύνθηκαν από το χώρο, έτσι ο Άγγλος τραγουδιστής συνέχισε κανονικά τη συναυλία.

Morrissey: Σύντομο βιογραφικό

Ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ (22 Μαΐου 1959), ευρύτερα γνωστός ως Morrissey, είναι Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας. Έγινε τραγουδιστής των Smiths, οι οποίοι ήταν ενεργοί από το 1982 έως το 1987. Από τότε, ο Morrissey είχε μια σόλο καριέρα, φτάνοντας στην πρώτη δεκάδα του UK Singles Chart σε δέκα διαφορετικές περιστάσεις και φτάνοντας στον αριθμό ένα στο UK Album Album Chart τρεις φορές.

Γεννημένος στο Davyhulme, Lancashire, σε ιρλανδική οικογένεια της εργατικής τάξης, ο Morrissey μεγάλωσε στο Μάντσεστερ. Ως παιδί ανέπτυξε μια αγάπη της λογοτεχνίας, του ρεαλισμού και της λαϊκής μουσικής. Συμμετείχε στη Punk Rock σκηνή του Μάντσεστερ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία τους Nosebleeds.

Ξεκινώντας μια καριέρα στη μουσική δημοσιογραφία, συντάσσει πολλά βιβλία για τη μουσική και για ταινίες στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Με τον Johnny Marr ίδρυσε τους Smiths το 1982, προσελκύοντας σύντομα την εθνική αναγνώριση για το ομότιτλο άλμπουμ τους. Ως frontman του συγκροτήματος, ο Morrissey προσέλκυσε την προσοχή για την ασυνήθιστη αλλά εκφραστική βαριά του φωνή, τους ευφυείς και σαρδονικούς στίχους και την ιδιοσυγκρασιακή του εμφάνιση.

Αποφεύγοντας σκόπιμα το ροκ machismo, καλλιέργησε την αισθητική ενός κοινωνικού αλλοδαπού που απέφυγε τα ναρκωτικά και αγκάλιασε την αγαμία. Οι Smiths κυκλοφόρησαν τρία επιπλέον άλμπουμ στούντιο και είχαν μια σειρά από singles με μεγάλη επιτυχία. Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ Morrissey και Marr οδήγησαν στη διάλυση των Smiths το 1987.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments