Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα: Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ

Φεντερίκο Μακέντα: Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ
Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός στράικερ "τρέλανε" τους γιατρούς και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς νωρίτερα του αναμενομένου.

Φεντερίκο Μακέντα: Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη, που είδε τον βασικό του σέντερ φορ να επιστρέφει στις προπονήσεις διαψεύδοντας κάθε προσδοκία και εκτίμηση. Ο Μακέντα είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εκτιμά το ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, ο Ιταλός βάλθηκε να τους… τρελάνει όλους, επιστρέφοντας στο πλήρες πρόγραμμα μόλις σε έντεκα ημέρες. Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Μακέντα γυμνάστηκε κανονικά και αν σήμερα το επαναλάβει, τότε θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της ομάδας στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Σίγουρα δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο σίγουρα ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Γιώργο Δώνη να τον ρίχνει στη μάχη από την αρχή, σε μια προσπάθεια να δοθεί συνέχεια στις νίκες, έπειτα από την επικράτηση στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

 

Ο Μακέντα και οι υπόλοιποι

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη είναι συγκεκριμένα και δίλημμα υπάρχει μόνο στη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τους Μολό, Κολοβό και Χατζηθεοδωρίδη να τη διεκδικούν και τον πρώτο να έχει ένα μίνι προβάδισμα. Από κει και πέρα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σένκεφελντ – Πούγγουρας δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά. Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στον άξονα και οι Μπουζούκης – Ζαχίντ πίσω από τον φορ.
Ο Γιώργος Δώνης έκανε και κάποιες δοκιμές με τον Καμπετσή, καθώς έχει καλή παρουσία στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία σαν αλλαγή. Εκτός μάχης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Μπεκ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments