Lifestyle

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που αποθεώνεται στις “Άγριες Μέλισσες”

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που αποθεώνεται στις “Άγριες Μέλισσες”
Ιωάννης Αθανασόπουλος: Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και ο «Γιάννος» είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κλέψει την παράσταση.

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ο «Γιάννος» είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που ξεχώρισε στα πρώτα επεισόδια. Πρόκειται για τον χαρακτήρα του «τρελού» του χωριού, ο οποίος δέχεται bullying από τα ξαδέρφια του. Παρά το γεγονός πως ο χαρακτήρας «αποχωρεί» πολύ από τη σειρά, εντούτοις έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον «Γιάννο», ερμηνεύει εξαιρετικά τον ρόλο του “διαταραγμένου ψυχικά” ανθρώπου που ζει τη δεκαετία του ’50 σε μια κλειστή κοινωνία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μελετήσει πάρα πολύ καλά τις εκφράσεις του προσώπου του, την ομιλία και τις κινήσεις του αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον ψυχισμό του “Γιάννου” που τρέφει αισθήματα για τη μικρότερη αδερφή Σταμίρη, τη Δρόσω.

Όσον αφορά τον ηθοποιό εκτός της σειράς, ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο Queer theater awards Τrans Ορατότητα για τον ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν».

Δείτε κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια για τον «Γιάννο»:

Η απάντηση του ηθοποιού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments