Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (4/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (4/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (4/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (4/10/19).

Κριός 

Η αίσθηση της περιπέτειας, της εξερεύνησης ή της επιθυμίας ν’ απομακρυνθείς από τα πρότυπα, είναι το εισιτήριό σου για να δοκιμάσεις κάτι εντυπωσιακά νέο. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, ώστε ο εραστής σου να προθυμοποιηθεί να συμμετέχει στα σχέδιά σου. Ακόμα κι αν πρόκειται να δοκιμάσεις εξωτικό φαγητό, σε ένα άγνωστο περιβάλλον, δοκίμασέ το, μαζί με τον εραστή σου. Ο ρομαντισμός μπορεί να διαμορφωθεί ή να ενισχυθεί αν σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα. Ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι σέξι…. και τώρα είναι ένα τέτοιο διάστημα, για να ακολουθήσεις μια δυο παραξενιές.

Ταύρος

Τα οικονομικά θα είναι σημείο διαμάχης στα ερωτικά σου σήμερα και μια απροσδόκητη δαπάνη, μπορεί ν’ αλλάξει τα σχέδιά σου. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές. Αντί να αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλλει, μπορείς να σκεφτείς μαζί με το ταίρι σου, για να δημιουργήσετε μια δημιουργική λύση που θα σας ενθουσιάσει περισσότερο από το αρχικό σου σχέδιο. Η ερωτική διασκέδαση, δεν χρειάζεται εξάντληση των οικονομικών σας.

Δίδυμοι

Θα είσαι βυθισμένη σε βαθιές σκέψεις αναρωτώμενη, πώς θα μπορέσουν κάποιες καινούργιες ιδέες ν’ αντικαταστήσουν τις παλιές. Ξέρεις επίσης πως αυτά έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κάποιους τομείς της ζωής σου γενικότερα….και η ερωτική σου ζωή, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να υποστηρίζει τις δημιουργίες του μυαλού σου, αλλά μόνο αν είσαι συγκρατημένη και δεν παρεκτρέπεσαι. Η ανοικτή επικοινωνία είναι το εισιτήριό σου, για τη διατήρηση της αρμονίας τώρα.

Καρκίνος

Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα δύσκολο δίλημμα, για το αν θα κρατήσεις κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σου ή αν πρέπει να τις μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Θέλεις να είσαι αξιόπιστη και να διατηρήσεις κάποια μυστικά, αλλά θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να βάλεις τον αγαπημένο σου, στην εικόνα, με κάποιο τρόπο. Τα επερχόμενα γεγονότα, θα εξαλείψουν τη σύγχυση που έχεις. Θα καταλάβεις πότε είναι σωστός ο χρόνος για να μιλήσεις.

Λέων

Θα έχεις μια έμπνευση, στην οποία θα εμπλακεί και ο εραστής σου. Η συνεργασία με το ταίρι σου, είναι ο τρόπος για να καταφέρεις ένα φανταστικό αποτέλεσμα, μ’ αυτό που σε εμπνέει. Αν μπορείτε να συνεργαστείτε για να προσφέρετε βοήθεια, καθοδήγηση, υποστήριξη ή ακόμα και να συμμετάσχετε σ’ ένα φιλανθρωπικό σκοπό, τότε θα γίνετε ένα θαυμάσιο παράδειγμα, για να συμμετάσχουν κι άλλοι.

Παρθένος

Η επιρροή του Ερμή σχετικά με τις διεργασίες σκέψης και την επικοινωνία τις επόμενες βδομάδες, θα βοηθήσει οποιεσδήποτε συζητήσεις ή ανταλλαγές, έχουν σκόπιμα ή βολικά προωθηθεί, προς τη μία πλευρά. Οι πληροφορίες και οι ιδέες θα φτάσουν γρήγορα, αλλά προσπάθησε να δεχτείς ότι ο αγαπημένος σου, μπορεί να μην είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί τόσο γρήγορα όσο εσύ!

Ζυγός

Η επιθυμία σου να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα ή να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικότερα τα ταλέντα ή τις ικανότητές σου, δεν θα υποστηριχτούν απλά από τον εραστή σου, αλλά θα αποφασίσει να συμμετάσχει μαζί σου. Το να επιτρέψεις στο ταίρι σου να προσπαθήσει ή να συμμετάσχει, θα διπλασιάσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Ήρθε η ώρα να ξανακοιτάξεις, τι μπορείτε να πετύχετε μαζί.

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, μπορεί να γλυκάνει και να εξομαλύνει την επικοινωνία, αλλά μόνο αν είσαι προσεκτική σε οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσά σας, τώρα. Ένας σοφός Σκορπιός θα προσπαθήσει να κρατήσει τα συναισθήματα έξω από οποιαδήποτε ανταλλαγή και θα προσπαθήσει να τονίσει τις απόψεις του ήρεμα και ορθολογικά. Αν η ένταση αφορά το ποιος κατέχει ή δεν κατέχει κάτι, τότε αν εσύ μιλήσεις λογικά, θα εξαλείψεις οποιαδήποτε αμυντική στάση του εραστή σου.

Τοξότης

Είναι πιθανό ότι μία ή δύο εξελίξεις στα ερωτικά σου, θα προκαλέσουν ένταση ή μώλωπες στο «εγώ» σου και πιθανόν να οφείλονται τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου, που δεν υποκινείτε μια ανταλλαγή, που ίσως χτίζεται εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Αντί να προσπαθήσεις με αποφασιστικότητα να αλλάξεις το μυαλό του αγαπημένου σου, να είσαι αυτή που θα προσπαθήσεις να συμβιβαστείς. Χρησιμοποιώντας λιγότερο λέξεις όπως «εγώ» και περισσότερο λέξεις όπως «εμείς» ή «εμάς» είναι ένα εξαιρετικό σημείο, για να ξεκινήσεις.

Αιγόκερως

Μια αίσθηση κόπωσης ή απάθειας μπορεί να επηρεάσει τα ερωτικά σου σήμερα. Αν πιστεύεις πως έχεις κολλήσει σε μια πορεία ή δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να δεχτείς το λιγότερο επιθυμητό σενάριο, τότε το σύμπαν θα είναι πρόθυμο να προσφέρει ιδέες και έναν τρόπο να εκφράσεις συνοπτικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που φαίνεται υπερβολικά βαρετή για τις προτιμήσεις σου, τότε μπορεί να παρουσιαστεί μια έξοδος διαφυγής.

Υδροχόος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υποκύψεις σε οποιαδήποτε δημιουργική ώθηση. Μπορείς να είσαι βέβαιη, πως οποιαδήποτε ώθηση αντιμετωπίζεις τώρα στη δημιουργικότητά σου, θα φέρει σύντομα νέα επίπεδα αγάπης και άνεσης στα ερωτικά σου. Κοίταξε προσεκτικά τα σημεία που είναι διαθέσιμα, για να εκφραστείς. Όσο πιο αυθεντικό είναι το μήνυμά σου, τόσο πιο βαθιά θα αντηχήσει στον εραστή σου.

Ιχθύες

Έχεις μερικές ημέρες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την επιρροή της Αφροδίτης, που σχετίζεται με τη μεγάλη οικειότητα και τις αποκαλύψεις των συναισθημάτων σου στον εραστή σου. Γι’ αυτό αξιοποίησέ το στο έπακρο. Σύντομα, τα ερωτικά σου, θα έχουν μια πιο τολμηρή αύρα… αλλά για τώρα, η αφθονία της αρμονίας και της άνεσης, μπορεί να βρεθεί αν δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου, στον αγαπημένο σου. Όσο περισσότερο μοιράζεσαι, τόσο πιο βαθιά μπορεί να γίνει η σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments