Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (3/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (3/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (3/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (3/10/19).

  • κριός

Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου, θα σε βοηθήσει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στα ουσιώδη ζητήματα, των ερωτικών σου. Συμβαίνουν πολλά όμορφα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη! Θα εμφανιστούν όμως κάποια οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε αγχώσουν. Μην ανησυχείς….. γιατί μπορεί να υπάρξει ένας τρόπος, που μαζί με το ταίρι σου, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα κέρδη σας, με συνδυασμένη προσπάθεια και φαντασία.

  • ταύρος

Έχεις αρκετή κοσμική υποστήριξη, για να γνωστοποιήσεις τις ευαίσθητες σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τώρα. Αν μάλιστα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για τις αποκαλύψεις σου, τότε εκμεταλλεύσου την και κάνε το. Ενώ παλαιότερα έβρισκες αντίθετο το σύντροφό σου στις μεταξύ σας ανταλλαγές, τώρα θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις σας, θα είναι βαθιές και ουσιαστικές.

  • δίδυμοι

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή που αισθάνεσαι πως είναι απαραίτητο να αξιολογήσεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα, που πιστεύεις ότι δεν είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν στο σύνολό τους. Τα όνειρα θα μπορούσαν επίσης να είναι δυναμικά, οπότε μην ξεχνάς αυτά που δίνουν μια πρώτη γεύση, στην επίλυση ή την επιδίωξη κάποιων προσωπικών σου θεμάτων ή φιλοδοξιών. Φύλαξε μέσα στην καρδιά σου, τα όνειρά σου….κι αποκάλυψέ τα, όταν νιώσεις άνετα!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • καρκίνος

Θα νιώσεις έντονο ενθουσιασμό για την μεγάλη κίνηση που υπάρχει στον κοινωνικό σου κύκλο….αλλά ίσως προτιμάς να μείνεις μόνη με το ταίρι σου, αυτή τη στιγμή. Αυτό θα σου προσφέρει μια ευκαιρία να εκτιμήσεις ένα σενάριο της ερωτικής σου ζωής και να προσδιορίσεις μια εξέλιξη, σ’ ένα σχέδιο που μπορεί να είχε μπερδέψει πρόσφατα….τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου. Μόλις το διασαφηνίσεις στο μυαλό σου, θα νιώσεις την τάση να αδράξεις τα ηνία και να το κάνεις να συμβεί.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • λέων

Θα αισθανθείς πως δεν λαμβάνεις την υποστήριξη που πίστευες από συγκεκριμένους ανθρώπους που ανήκουν στον κοντινό σου κύκλο ή ίσως και από τον εραστή σου. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψεις, πως δεν σε υποστηρίζει καθόλου το ταίρι σου και είσαι εντελώς μόνη. Μην ανησυχείς όμως. Ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις αυτά που σ’ ενδιαφέρουν πολύ. Μπορεί να έχει καταλάβει διαφορετικά τα πράγματα και γι’ αυτό το λόγο, να έχει σχηματίσει λανθασμένη άποψη!

  • παρθένος

Όσο μεγαλύτερη προθυμία δείξεις για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές σου, για συναισθηματική ολοκλήρωση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απόφαση ν’ ακολουθήσεις μια καινούργια διαδρομή για τη δουλειά ή να μετακομίσεις, σε μια πιο κοντινή πόλη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα βιώσεις κάτι ευχάριστο και ενδεχομένως συναρπαστικό…. απλώς αλλάζοντας ό,τι μέχρι σήμερα, έγινε πλέον προβλέψιμο.

  • ζυγός

Μείωσε τις αρνητικές σκέψεις ή τις αμφιβολίες σου, προσπαθώντας ν’ αποκτήσεις μια ισχυρή βάση. Δεν έχει να σου προσφέρει κάτι ένα χρήσιμο….ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορείς να επωφεληθείς πολύ περισσότερο εστιάζοντας σε όλα όσα είναι θετικά και υγιή στον κόσμο σου γενικότερα. Τα σχέδια για την προσωπική σου ζωή μπορούν χωρίς αμφιβολία να μεγαλώσουν ευχάριστα, αν διατηρήσεις μια πιο θετική και αισιόδοξη στάση.

  • σκορπιός

Ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να είναι πηγή άνεσης ή έμπνευσης αν θελήσεις ν’ ανοιχτείς απέναντί του και του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι…ανεξάρτητα από το πόσο ευαίσθητα μπορεί να πιστεύεις πως είναι. Όσο περισσότερο καταπιέζεσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να δημιουργηθούν εντάσεις αργότερα! Ειδικά αν μια δυσάρεστη κατάσταση στο σπίτι ή στη δουλειά, είναι ο καταλύτης για όσα σκέφτεσαι. Άφησε τον εραστή σου, να γίνει το φερέφωνο, που επιθυμεί να είναι.

  • τοξότης

Ο εξωτερικός σου περίγυρος και η ερωτική σου ζωή μπορούν να επωφεληθούν, αν υιοθετήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής… Οπότε σκέψου τι μπορείς να κάνεις, για να βγει κερδισμένη η καρδιά σου. Ο ρομαντισμός μπορεί να βρεθεί ή να ενισχυθεί, σε μέρη που έχουν να κάνουν με την υγεία! Ο έρωτας δε, μπορεί ν’ ανθίσει στα πιο απίθανα μέρη!

  • αιγόκερως

Θα εστιάσεις έντονα στις δημιουργικές σου ικανότητες! Αλλά πώς σκοπεύεις να τις χρησιμοποιήσεις? Εφαρμόζοντας περισσότερη φαντασία στην ερωτική σου ζωή, μπορεί αναμφίβολα να επιφέρει ευχάριστα αποτελέσματα. Αν έχεις αναβάλει να συζητήσεις ένα θέμα με τον εραστή σου, τότε θα ανακαλύψεις πως τα λόγια σου θα έχουν διαφορετική χροιά, αν υποκινήσεις τώρα μια συζήτηση. Εκφράζοντας τον εαυτό σου με οποιονδήποτε τρόπο…. θα φανεί στα μάτια του εραστή σου, πολύ ειλικρινές και ουσιαστικό!

  • υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή, σύντομα θα επηρεαστεί από εντάσεις. Γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσεις ν’ αντιμετωπίσεις εποικοδομητικά, τις δυσκολίες. Είναι πιθανό να προκύψουν συγκαλυμμένες σκέψεις ή συναισθήματα, όταν πρόκειται για πράγματα, με τα οποία διαφωνείς μέσα σου. Επέτρεψε σε ό, τι απελευθερώνεται να αποτελέσει μέρος μιας χρήσιμης και θετικής ανταλλαγής, με τον εραστή σου. Όσο πιο διαφανείς είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα, τόσο πιο βαθιές είναι οι ανταλλαγές.

  • ιχθύες

Αυτό που στροβιλίζεται στο μυαλό σου, μπορεί να το εκφράσεις τώρα ή σύντομα. Ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι ένα πρόβλημα και νιώθεις αβέβαιη για το πώς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις, ώστε να σε υποστηρίξει το ταίρι σου. Αυτό το διάστημα έχεις ευχέρεια στην επικοινωνία! Γι’ αυτό, πίστεψε πως σου έχει δοθεί αρκετός χρόνος για να εξετάσεις αυτά που θέλεις να πεις. Γι’ αυτό ό,τι χρειάζεται ν’ αναδυθεί….άφησέ το!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments