Αθλητισμός

Λαμία – Παναιτωλικός: Ματς – τελικός και για τις δύο ομάδες

Λαμία – Παναιτωλικός: Ματς – τελικός και για τις δύο ομάδες
Λαμία - Παναιτωλικός: Είναι σίγουρες οι εξελίξεις στο "στρατόπεδο" όποιας ομάδας ηττηθεί, ή δεν πείσει...

Λαμία – Παναιτωλικός: Τη Δευτέρα, στις 20:00, η ομάδα της Φθιώτιδας φιλοξενεί την αντίστοιχη από το Αγρίνιο, στο ματς το οποίο κλείνει την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Super League 1. Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… τελικός για αμφότερες τις ομάδες. Οι δύο προπονητές, Σωτήρης Αντωνίου και Μιγκέλ Κάστρο δεν αισθάνονται άνετα στις θέσεις τους και γνωρίζουν ότι μία πιθανή γκέλα στο ματς της Δευτέρας, ίσως τους… στοιχίσει τη θέση τους.

Τόσο η Λαμία, όσο και ο Παναιτωλικός δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια, σκοράροντας τέσσερις φορές (έναντι οκτώ γκολ παθητικό). Κι αν οι 12οι γηπεδούχοι περιμένουν αποτελέσματα από τον Αντωνίου, στο Αγρίνιο υπάρχει η ίδια ανυπομονησία, καθώς τα πράγματα είναι χειρότερα. Μετά από πέντε ματς, ο Παναιτωλικός δεν έχει ούτε βαθμό. Οι Αγρινιώτες έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με πέντε ήττες στα ισάριθμα ματς, αλλά είναι προτελευταίοι λόγω της ποινής του Πανιωνίου.

Η επόμενη ημέρα

Γίνεται αντιληπτό ότι στη Λαμία τη Δευτέρα, όποιος χάσει… χάνεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων φέρεται να έχουν σκεφτεί ήδη την επόμενη ημέρα, με τους γηπεδούχους να έχουν ως πρώτο στόχο τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν προκρίνει τον Μάκη Χάβο. Όλα θα φανούν το βράδυ της Δευτέρας…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments