Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1
Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1: Οι πράσινοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στο ματς της Ριζούπολης, έκλεισαν την Ξάνθη στα καρέ της, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την Ξάνθη να "χτυπάει" στο 94ο λεπτό με τον Φοσέ.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Οι πράσινοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στο ματς της Ριζούπολης, αλλά δεν κατάφεραν να “κεφαλαιοποιήσουν” την υπεροχή τους, λόγω αστοχίας και λόγω του πολύ καλού Αμπάντ, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία της Ξάνθης, με τους Ακρίτες να “χτυπούν” στην αντεπίθεση στο 94ο λεπτό του ματς, με τον Φοσέ παίρνοντας σπουδαίο διπλό στη Ριζούπολη. Πάτησε κορυφή η Ξάνθη, σημειώνοντας την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη απειλή για τον Αμπάντ ήρθε στο 12ο λεπτό, από το σουτ του Μπουζούκη, ενώ στο 23ο λεπτό, το τεχνικό σουτ του ορεξάτου Ζαχίντ πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια της Ξάνθης. Ο Νορβηγός χρίστηκε σκόρερ λίγο αργότερα, αλλά έπειτα από τη συμβουλή του VAR, ο Κομίνης το ακύρωσε, θεωρώντας ότι ο Κολοβός, βρισκόταν μπροστά από τη μπάλα, κάτι που δεν φάνηκε στο ριπλέι.

Η ακύρωση του γκολ δεν πτόησε τον Παναθηναϊκό που έδειξε την ανωτερότητά του με το δίδυμο Μπουζούκη – Ζαχίντ και τον πρώτο να τεστάρει τον Αμπάντ στο 32ο λεπτό, ενώ στην επόμενη φάση και έπειτα από κόρνερ, ο Πούγγουρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας. Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του ανενόχλητου Χρήστου Δώνη, η οποία έφυγε λίγο άουτ στο 40ο λεπτό, στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στo δεύτερο μέρος οι πράσινοι έκαναν κι άλλες προσπάθειες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αφήνοντας εκτεθειμένα τα μετόπισθεν. Κάτι που παραλίγο να το πληρώσουν, αλλά ο Φοσέ μετά από αντεπίθεση πλάσαρε άστοχα. Στο 93ο λεπτό όμως, ο Φοσέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, η φάση εξετάστηκε στο VAR και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, με την Ξάνθη να παίρνει σπουδαία νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments