Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Η φάση για την οποία “φωνάζουν” οι “πράσινοι”

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Η φάση για την οποία “φωνάζουν” οι “πράσινοι”
Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Πολλά παράπονα από τους ανθρώπους των "πρασίνων" για τη φάση του 29ου λεπτού με τον Ζαχίντ να σκοράρει, αλλά το VAR να... ακυρώνει το γκολ.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Πολλά τα παράπονα των πρασίνων για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς της Ριζούπολης, το οποίο η Ξάνθη πήρε με γκολ του Φοσέ στο 93ο λεπτό, πατώντας προσωρινά στην κορυφή της Super League 1. Ο Παναθηναϊκός “φωνάζει” για τη φάση του 29ου λεπτού, στην οποία ο Ζαχίντ σκόραρε, αλλά ο Κομίνης θέλησε να συμβουλευτεί το VAR, με τον Σκουλά να αποφασίζει ότι το γκολ δεν θα μετρήσει, θεωρώντας ότι ο Κολοβός ήταν μπροστά από τη μπάλα στο γύρισμα του Γιόχανσον.

Για την επίμαχη φάση αναφέρθηκε στο trifillara.gr ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιάννης Σταυρίδης. Ο κ. Σταυρίδης τόνισε ότι δεν υπάρχει οφσάιντ στη φάση του γκολ, καθώς ο Κολοβός βρίσκεται πίσω από τη μπάλα την ώρα που γίνεται το γύρισμα.

“Δεν υπάρχει οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. Ο Κολοβός βρίσκεται πίσω από τη μπάλα την ώρα που γίνεται το γύρισμα από τον Γιόχανσον, συνεπώς το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Ακόμα και στην κανονική ροή παιχνιδιού φάνηκε, καθώς εάν ο Κολοβός ήταν μπροστά από τον παίκτη του Παναθηναϊκού που κάνει την πάσα, τότε δεν θα έβρισκε τη μπάλα μπροστά του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταυρίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments