Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη
Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Ο Γιώργος Δώνης έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για τη σημερινή (5/10) αναμέτρηση του «Τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Οι «Πράσινοι» έδειξαν να… συνέρχονται από το τραγικό ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών, μετρώντας τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, φέρνοντας ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επικρατώντας του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (1-0). Ωστόσο, η συνέχεια είναι απαιτητική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (5/10) στη Ριζούπολη την Ξάνθη για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να σπάσουν την κατάρα, σύμφωνα με την οποία οι Ακρίτες έχουν μείνει αήττητοι τέσσερις διαδοχικές σεζόν εκτός έδρας. Τελευταία φορά που κέρδισε ο Παναθηναϊκός εντός έδρας ήταν τον Απρίλιο του 2015, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Ο Γιώργος Δώνης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και χθες (4/10) τον περίμενε ένα ευχάριστο νέο.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ ο Μακέντα

Κι αυτό γιατί ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεψε στις προπονήσεις διαψεύδοντας κάθε προσδοκία και εκτίμηση. Ο Μακέντα είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εκτιμά το ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ιταλός φορ βάλθηκε να τους… τρελάνει όλους, επιστρέφοντας στο πλήρες πρόγραμμα μόλις σε έντεκα ημέρες. Συμμετείχε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο σίγουρα ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Γιώργο Δώνη να τον ρίχνει στη μάχη από την αρχή, σε μια προσπάθεια να δοθεί συνέχεια στις νίκες, έπειτα από την επικράτηση στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Όσον αφορά τα πλάνα του Δώνη, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-4-2. Οι Πούγγουρας, Σένκφελντ, Γιόχανσον και Ινσούα θα αποτελούν την τετράδα της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Δώνη στον άξονα. Στα άκρα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι Χατζηθεοδωρίδης και Μπουζούκης. Στο δίδυμο της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Ζαχίντ μαζί με τον Μακέντα ή τον Καμπετσή, με τον Ιταλό φορ να έχει τεράστιο προβάδισμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments