Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Με τον φορμαρισμένο Σφιντέρσκι και το αυτογκόλ του Μαρτίνεθ, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα πήρε πολύτιμο διπλό στην Τρίπολη. Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Σουάρεθ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2: Με τη νίκη έφυγε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο “δικέφαλος του Βορρά” ο οποίος επικράτησε των Αρκάδων, σε ματς για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Ο «δικέφαλος» επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο συνεχείς ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Άρη και ΑΕΚ και απέδρασε με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα, όπου πριν από ενάμιση χρόνο γνώρισε την τελευταία ήττα του στη διοργάνωση. Τα τέρματα των νικητών -που έφτασαν τους 14 βαθμούς- σημείωσαν οι Σφιντέρσκι (33΄), και Μαρτίνες (47΄ αυτογκόλ), ενώ για τους ηττημένους που περέμειναν στις τελευταίες θέσεις (έχουν τρεις βαθμούς) σκόραρε ο Σουάρεθ (58΄).

Από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς, ο Πολωνός στράικερ κέρδισε τη μονομαχία από τον Σουάρεθ και στο τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 47′, ο Σβιντέρσκι λειτούργησε ως πίβοτ στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε κάθετα στον Ελ Καντουρί, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε παράλληλα και προ του αφύλακτου Λημνιού, ο Μαρτίνεθ έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-2.

Στο 58′, ο Καπίγια εκτέλεσε το κόρνερ και στη μικρή περιοχή ο Σουάρεθ κέρδισε τον Μάτος στον αέρα και σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι (89′ Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77′ Χαουρέγκι), Καπίγια, Ριέρα (82′ Σίτο), Φερνάντεζ, Μπαράλες

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (77′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (77′ Άκπομ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments