Πολιτισμός

La Casa de Papel: Πότε θα προβληθούν τα επεισόδια του 4ου κύκλου

La Casa de Papel: Πότε θα προβληθούν τα επεισόδια του 4ου κύκλου
La Casa de Papel: Ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς αποκάλυψε πότε θα προβληθούν τα επεισόδια του 4ου κύκλου.

La Casa de Papel: Πριν λίγους μήνες προβλήθηκε ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Το τέλος της σεζόν σε αφήνει με την αγωνία για το τι θα γίνει στην επόμενη. Οι φανατικοί του σίριαλ δεν βλέπουν την ώρα για να παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια. Πότε θα γίνει αυτό; Ο “Παλέρμο” έδωσε την απάντηση.

Ο ηθοποιός Rodrigo de la Serna παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό portal Cadena 3 και ανακοίνωσε ότι ο τέταρτος κύκλος του La Casa de Papel θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2020. Μπορεί το Netflix να μην έχει ενημερώσει επίσημα για τη νέα σεζόν, αλλά ο ηθοποιός τόνισε ότι: «Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

La Casa de Papel: Τι είχε δηλώσει ο Τόκιο

Πριν λίγο καιρό η “Τόκιο” είχε ενημερώσει ότι τα γυρίσματα κοντεύουν να ολοκληρωθούν. «Εγώ, την τελευταία εβδομάδα γυρισμάτων LCDP», έγραψε, αναρτώντας μια χιουμοριστική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας ίσως να δείξει πως έρχεται και νέος κύκλος μετά τον 4ο.

Η «Τέλεια ληστεία», δηµιούργηµα του ισπανικού δικτύου Antena 3 που απέκτησε το Netflix τον Μάιο του 2017, έγινε σε χρόνο ρεκόρ χιτ χάρη στo word of mouth σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία, η Αργεντινή και η Σαουδική Αραβία, που έχουν βιώσει οξεία οικονοµική και κοινωνική κρίση. Γιατί πώς θα ξορκίσεις τον δαίµονα µιας δικτατορικής οικονοµικής πολιτικής, αν όχι µε µια µάσκα του Νταλί φορεµένη από µια χούφτα σύγχρονων αγανακτισµένων στην πατρίδα των… αγανακτισµένων; Όλο αυτό το πολιτικό πλαίσιο, συνδυασµένο µε το ξενόφερτο σινε-µοτίβο της ληστείας µε οµηρεία, έφτασε έως τα βραβεία Emmy και το «La casa de papel» είναι σήµερα µια µη αγγλόφωνη σειρά µε βραβείο Emmy καλύτερης δραµατικής σειράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments