Video

Επική γκάφα στον «Αδύναμο Κρίκο» με απίστευτη απάντηση (vid)

Επική γκάφα στον «Αδύναμο Κρίκο» με απίστευτη απάντηση (vid)
Τα «μαργαριτάρια» στον «Αδύναμο Κρίκο» συνεχίζονται, προσφέροντας τρομερές στιγμές γέλιου.

Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του «ΣΚΑΪ» και ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα «μαργαριτάρια» που ξεστομίζουν οι παίκτες, προσφέροντας τρομερές στιγμές γέλιο σε όσους παρακολουθούν την εκπομπή. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (5/10) ένας Έλληνας παίκτης κατάφερε να γράψει ιστορίας, καθώς προχώρησε σε μια τρομερή… ανακάλυψη. Ο ίδιος μπόρεσε να βρει ένα καινούργιο είδος τρωκτικού!

Ο Τάσος Τρύφωνος, παρουσιαστής του παιχνιδιού, ρώτησε τον παίκτη για τα Φιορδ, δίνοντας του δύο πιθανές απαντήσεις, αν είναι γεωλογικοί σχηματισμοί ή μικρά τρωκτικά. Ο ίδιος φυσικά διάλεξε το δεύτερο, χάνοντας το παιχνίδι μεν, αλλά κάνοντας μια… ιστορική ανακάλυψη και προσφέροντας στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές της εκπομπής.

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Τα πρώτα «διαμάντια» της ελληνικής version

Η Κυπριακή version του γνωστού παιχνιδιού γνώσεων έγινε πολλές φορές viral την περασμένη χρονιά. Οι επικές απαντήσεις των παικτών προκάλεσαν γέλιο, ενώ ατάκες όπως το «πόσιμπολ» μπήκαν στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Ο ΣΚΑΪ είδε την επιτυχία του προγράμματος και αποφάσισε να το επαναφέρει στην Ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, στη θέση του παρουσιαστή επέλεξε τον Τάσο Τρύφωνος που δεν αφήνει ασχολίαστα τα όσα λένε οι διαγωνιζόμενοι.

Ο πιο αδύναμος κρίκος έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και ήδη οι παίκτες του έχουν καταφέρει να γράψουν ιστορία. Το Luben ετοίμασε ήδη ένα βίντεο με τις καλύτερες απαντήσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα ο παρουσιαστής ρώτησε ποια Δευτέρα τρώμε λαγάνα και ο παίκτης απάντησε «τη μεγάλη». Ένας άλλος δεν γνώριζε ότι στο Καμπ Νου παίζει η Μπαρτσελόνα και όχι η μισητή Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τέλος του βίντεο ο Τάσος Τρύφωνος κάλεσε το Luben να ξεκινήσει να φτιάχνει το βίντεο. Πράγμα που τελικά έγινε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments