Ελλάδα

Απεργία: Κανονικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Τρίτη και Τετάρτη – Παράνομη η απεργία των σιδηροδρομικών

Απεργία: Κανονικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Τρίτη και Τετάρτη – Παράνομη η απεργία των σιδηροδρομικών
Απεργία: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις στάσεις εργασίας και την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για την Τρίτη και την Τετάρτη μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που έκρινε τις απεργίες παράνομες.

Απεργία: Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου και των τουριστικών διαδρομών την Τρίτη και την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Η ανακοίνωση της απόφασης έρχεται μετά τις πληροφορίες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες  για απεργιακές κινητοποιήσεις στις οποίες επρόκειτο να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι τις συγκεκριμένες ημέρες.

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις στάσεις εργασίας και την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για την Τρίτη και την Τετάρτη μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που έκρινε τις απεργίες παράνομες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε« μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που προσέφυγαν οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας και της 24ωρης απεργίας που είχαν προκηρυχθεί για την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα, του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο».

«Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Σ.Σ.Ε. και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε. Καλούμε τα Σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή Σ.Σ.Ε. όσο και για όποια Νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη και την Τετάρτη θα κινηθούν κανονικά όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments