Lifestyle

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Τι λέει η Ιωάννα Τούνη για τη σχέση τους (pics)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Τι λέει η Ιωάννα Τούνη για τη σχέση τους (pics)
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η ξανθιά καλλονή ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη. Η ξανθιά καλλονή μέσω Instagram θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όπως υποστήριξε σε InstaStory της δεν γνωρίζει καν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και όσα βγήκαν προς τα έξω ανήκουν μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας.

«Μου έχετε στείλει δεκάδες δημοσιεύματα, που με θέλουν σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Να σας πω, λοιπόν, σε αυτό το σημείο πως το παιδί δεν το γνωρίζω καν & δεν έχουμε συναναστραφεί ποτέ! Θα παρακαλούσα τους «δημοσιογράφους» να βρούνε άλλον τρόπο – πέραν του επιθέτου μου- για να πάρουν κλικαρίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη: Μιλά για πρώτη φορά για τον λόγο που χώρισε με τον Νώντα Παπαντωνίου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου αποφάσισαν να λήξουν την σχέση τους και ο καθένας να τραβήξει τον δικό του δρόμο. Η Ιωάννα Τούνη ανέβαζε instastories με την παρέα της από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και ο Νώντας από την Νάξο με φίλους του.

Μετά από όλα αυτά, οι followers της Ιωάννας Τούνη τη ρωτούσαν συνεχώς για τον χωρισμό της. Έτσι κι εκείνη σε πρόσφατη ερώτηση follower της εάν μιλάει με τον Νώντα θέλησε να κάνει αποκαλύψει ότι δεν μιλάνε και ότι εκείνος την έχει διαγράψει από το Instagram. Το πρώην κορίτσι του My Style Rocks παραδέχτηκε πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αμετάκλητος και ο πρώην της τη μπλόκαρε στο Instagram.

Αναλυτικά οσα έγραψε στο instagram:

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Ο Πασχαλάκης μιλά ξανά με θέρμη για τη Μαύρη Θύελλα

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μιλά και πάλι με θέρμη στον Σωτήρη Γεωργούντζο για την ομάδα της Καλαμάτας, από το αεροδρόμιο της πόλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments