Πολιτική

Λίνα Μενδώνη: Τροχαίο ατύχημα για την υπουργό Πολιτισμού

Λίνα Μενδώνη: Τροχαίο ατύχημα για την υπουργό Πολιτισμού
Λίνα Μενδώνη: Η υπουργός Πολιτισμού και η σύμβουλός της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Λίνα Μενδώνη: Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Δευτέρας η υπουργός Πολιτισμού στην Αθήνα, στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Κερασούντος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, ένα  ΙΧ αυτοκίνητο που ανέβαινε την οδό Μιχαλακοπούλου προς Μεσογείων έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της υπουργού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ίδια και η σύμβουλός της Άννα Παναγιωταρέα. Αμέσως, η κ. Μενδώνη και η κ. Παναγιωταρέα μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου υπεβλήθησαν στις απαραίτητες εξετάσεις, τοποθετήθηκε κολάρο στον αυχένα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Έπειτα, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετέβη κανονικά στη Βουλή και απάντησε στις επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών. Την Τρίτη, η κ. Μενδώνη αναμένεται να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στο Κάιρο όπου θα συμμετάσχει στην 7η Τριμερή Σύνοδο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου.

Για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται ανάκριση από την τροχαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments