Αθλητισμός

Χοακίν Τόρες: Η ΑΕΚ ψάχτηκε για την περίπτωση του

Χοακίν Τόρες: Η ΑΕΚ ψάχτηκε για την περίπτωση του
Χοακίν Τόρες: Ο Αργεντινός εξτρέμ του Βόλου έχει μπει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Χοακίν Τόρες: Μπορεί να βρισκόμαστε νωρίς μέσα στη σεζόν, αλλά η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία ψαξίματος. Μετά την απομάκρυνση των Καρντόσο και Λυμπερόπουλου, η ομάδα μπήκε σε νέα εποχή. Ο Ίλια Ίβιτς πήρε τα…κλειδιά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ στον πάγκο της ομάδας έκατσε ο Νίκος Κωστένογλου. Αρχικά σαν υπηρεσιακός και στη συνέχεια κέρδισε την μονιμοποίηση του. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής περνάει από κόσκινο τους πάντες μέσα στην ομάδα. Παράλληλα, εξετάζει περιπτώσει προπονητών, αλλά και παικτών που μπορούν να απασχολήσουν την ΑΕΚ. Μέσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Ένωση υπάρχουν και κάποιοι από την εγχώρια αγορά. Περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα έχει ο Χοακίν Τόρες που αγωνίζεται στη χώρα μας με τα χρώματα του Βόλου.

Χοακίν Τόρες: Εντυπωσιάζει και αρέσει ο Αργεντινός

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Βόλου έχει βγάλει… μάτια στις πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας ήδη 3 γκολ και 1 ασίστ.Οι εμφανίσεις του μάλιστα φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Σύμφωνα με τη “Sportday” έγινε διερευνητικό τηλεφώνημα από την ΑΕΚ, ώστε να μάθει το καθεστώς της συμφωνίας που έχουν οι Θεσσαλοί με τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η απόκτησή του βέβαια δεν είναι απλή υπόθεση, κάτι που γνωρίζουν στην Ένωση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί την εξέλιξη του. Ωστόσο δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση τον Ιανουάριο καθώς όπως προείπαμε, η περίπτωση του είναι περίπλοκη. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για το καλοκαίρι, αν ο Τόρες συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments