Lifestyle

Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για το γάμο και τη μητέρα του

Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για το γάμο και τη μητέρα του
Πάνος Μεταξόπουλος: Για την προσωπική του διαδρομή μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος, αναφερόμενος με συγκίνηση στη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και στο πώς ο ίδιος βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γνωστός Έλληνας χορογράφος σε συνέντευξη του μίλησε για την προσωπική του διαδρομή, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και στην απώλεια της μητέρας του. Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ο Πάνος Μεταξόπουλος εξομολογήθηκε πως η απόφαση για να δώσει τέλος στον πρώτο του γάμο και μετέπειτα να συστήσει στην οικογένειά του -ειδικά στους δυο γιους του- μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο ίδιος μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την Αγγελική Φατούρου, της γυναίκας δηλαδή που του άλλαξε τη ζωή ενώ αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον δεύτερο γάμο του που έγινε πριν λίγο καιρό. Μεταξύ άλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε: «Ένιωσα υπέροχα με το γάμο μου και πριν και μετά της έκανα πολλές εκπλήξεις και θέλω να της κάνω κι άλλες. Είναι η γυναίκα που χάρη σε εκείνη ξαναστέκομαι στα πόδια μου.

Είναι ο άνθρωπος που εξαιτίας του αναίρεσα πολλά στη ζωή μου, που άρχισα να ξαναδίνω, γιατί όταν είσαι εγκλωβισμένος και έχεις χτίσει τα τείχη σου, είσαι κρατημένος, έχεις καχυποψία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από την αγάπη μου για την Αγγελική, αγαπώ και περισσότερο τον κόσμο, είμαι πιο δοτικός… Είμαι πιο Πάνος, τον είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια τον Πάνο… όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα σχέση, δεν είχα τίποτα».

Η συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας του

«Μπορείς να μου πεις γιατί σήμερα είσαι τόσο ευσυγκίνητος; Αισθάνομαι ότι είσαι έτοιμος να σου φύγει ένα δάκρυ», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη στον καλεσμένο της, με τον Πάνο Μεταξόπουλο, συγκινημένο, να της απαντά:

Της μητέρας μου τής τα είπα όλα και μου τα είπε όλα. Κι αυτό είναι τρομακτικά σημαντικό για μένα, γιατί νομίζω ότι θα ένιωθα ένα τεράστιο κενό εάν υπήρχε κάτι που δεν της το είχα πει. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να πάρω τόσο πολύ αγάπη και να την δώσω. Το ότι έδωσα στην Αγγελική το δαχτυλίδι της μητέρας μου, ήταν ότι πιο πολύτιμο μπορούσα να της δώσω. Να της έπαιρνα μονόπετρο, το πιο ακριβό του κόσμου, δεν μου έλεγε τίποτα. Γιατί όταν ήξερα ότι φοράει κάτι από τη μάνα μου ήταν αλλιώς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments