Αθλητισμός

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Αρέσει στους ανθρώπους του Άρη

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Αρέσει στους ανθρώπους του Άρη
Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο εξτρέμ της ΑΕΚ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Άρη.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Στην φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειξε να υπολογίζει πολύ στον έμπειρο εξτρέμ. Ωστόσο ένας τραυματισμός στο πρώτο παιχνίδι με την Κραϊόβα τον πήγε πίσω. Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε και ο Κλωναρίδης βλέπει σπάνια την αρχική ενδεκάδα. Την ίδια ώρα το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το μέλλον του στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου σίγουρο. Για την ώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την παραμονή του.

Αν ο Κλωναρίδης μείνει ελεύθερος δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Μια από αυτές είναι ο Άρης. Σύμφωνα με την Sportday ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι θαυμαστής του παίκτη της ΑΕΚ και έχει πάρει απόφαση να κάνει κίνηση για την απότκηση του αν μείνει τελικά ελεύθερος από τον “δικέφαλο”.

Όγκνιεν Βράνιες: Επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ

Μετά από μια καταστροφική σεζόν με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, ο Βόσνιος στόπερ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι για να φέρει ξανά σε… σειρά την καριέρα του. Ο ερχομός του στην «Ένωση» έφερε και την αναγέννηση της καριέρας του, με τον ίδιο να νιώθει οικεία σε ένα περιβάλλον που ξέρει ότι τον εκτιμούν και τον αγαπάνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βράνιες είναι η προσωπική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ έχει ιδιαίτερη σχέση και με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Αυτό το εξαιρετικό κλίμα έχει ως αποτέλεσμα τις πολύ καλές εμφανίσεις του Βόσνιου στόπερ το τελευταίο διάστημα, με την Άντερλεχτ να έχει στρέψει το βλέμμα της προς Ελλάδα. Άλλωστε, ο 29χρονος αμυντικός ανήκει στη βελγική ομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως θα κινηθεί στην υπόθεσή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως μόλις πέρσι το καλοκαίρι είχε δαπανήσει τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ και σαφέστατα δεν θα τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα επιχειρήσει να βρει μία φόρμουλα για την περαιτέρω παραμονή του Βράνιες στην ομάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις… διαθέσεις των «μοβ» και τι θα αποφασίσουν να κάνουν στην υπόθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων για ένα προκαθορισμένο ποσό. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ δηλώνει τρισευτυχισμένος για την επάνοδο στην ομάδα που έβαλε στην καρδιά του από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Μετά την άσχημη σεζόν του στην Άντερλεχτ δείχνει αναγεννημένος στη δεύτερη θητεία του στην «Ένωση» που έβαλε στην καρδιά του από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο 29χρονος στόπερ έπειτα από μία άσχημη χρονιά στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ, δείχνει αναγεννημένος στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ και δεν σκέφτεται τον εαυτό του με τη φανέλα οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments