Διεθνή

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στη Συναγωγή

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στη Συναγωγή
Γερμανία: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης πυροβολεί έξω από τη Συναγωγή της πόλης Χάλε.

Γερμανία: Η πόλη Χάλε βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάσταση συναγερμού, καθώς άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν έξω από συναγωγή και εστιατόριο, αφαιρώντας τη ζωή δύο ανθρώπων. Αρκετοί θεωρούν ότι η επίθεση ήταν στοχευμένη, καθώς σήμερα εορτάζεται η “Ημέρα της Εξιλέωσης”, το “Γιομ Κιπούρ” στα εβραϊκά, που είναι μία από τις πιο γνωστές και ιερότερες εορτές του Ιουδαϊσμού. Ήδη, στο Twitter έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, ενώ ο λογαριασμό του Michael Ziesmann ανάρτησε βίντεο από τη στιγμή που ένας άνδρας βγαίνει από το αυτοκίνητό του και πυροβολεί προς τη Συναγωγή.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Συνελήφθη ένα άτομο

Ένα άτομο συνελήφθη μετά τον θάνατο δύο ανθρώπων σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Χάλε της ανατολικής Γερμανίας, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter. «Οι δυνάμεις μας συνέλαβαν ένα άτομο», ανέφερε η αστυνομία του Χάλε στον λογαριασμό της στο Twitter. «Παραμένουμε ωστόσο σε επιφυλακή. Έχουμε αναπτύξει δυνάμεις μέσα και γύρω από τη Χάλε και προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση μέχρι να έχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας, οι δράστες ήταν δύο, με έναν ύποπτο να έχει συλληφθεί. Ο ένας εκ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους πυροβολήθηκε έξω από εστιατόριο κεμπάπ, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε τη μοιραία σφαίρα ενόσω έτρεχε για να σωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments