Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι – Δημήτρης Γιαννούλης: Ολοταχώς προς νέο συμβόλαιο

Κάρολ Σφιντέρσκι – Δημήτρης Γιαννούλης: Ολοταχώς προς νέο συμβόλαιο
Κάρολ Σφιντέρσκι - Δημήτρης Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Κάρολ Σφιντέρσκι – Δημήτρης Γιαννούλης: Οι δύο ποδοσφαιριστές καταγράφουν συνεχή ανοδική πορεία τη φετινή σεζόν, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο μεν Γιαννούλης έχει καλύψει επάξια το κενό του Βιεϊρίνια, ενώ ο δε Σφιντέρσκι έχει αφήσει τον Άκπομ στην άκρη, σκοράροντας συνεχόμενα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Είναι λογικό, οι εμφανίσεις αυτές να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό, αλλά και να “χτυπήσουν” καμπανάκι στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως στο μέλλον.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προτείνει νέα συμβόλαια, με σαφώς βελτιωμένους όρους στον Πολωνό φορ και τον Έλληνα μπακ. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να δέσουν τους δύο παίκτες και να προλάβουν τους Ρώσους που “τσεκάρουν” τον Σφιντέρσκι και τους Γάλλους που βλέπουν τον Γιαννούλη. Οι δύο παίκτες έχουν χαμηλές ρήτρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αφού ο Γιαννούλης έχει στο συμβόλαιό του 7 εκατομμύρια ευρώ και ο Σφιντέρσκι στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ντιναμό και ο Σφιντέρσκι

Οι εμφανίσεις του Σφιντέρσκι δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ήδη αρκετές ομάδες τσεκάρουν τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ. Μία από αυτές είναι η Ντινάμο Μόσχας, με τους Ρώσους να θέλουν αν τον αποκτήσουν. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συζητάει την πώληση του Πολωνού. Όμως ο Γενάρης κοντά.Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Σφιντέρσκι και τον κοστολογούν πολύ ακριβά. Για τον λόγο αυτό έχει μπει και η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Πολωνού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σφιντέρσκι θα απασχολήσει έντονα στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments