Lifestyle

Alex Fire: Οι αποκαλύψεις για τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε κάστινγκ ερωτικών ταινιών

Alex Fire: Οι αποκαλύψεις για τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε κάστινγκ ερωτικών ταινιών
Alex Fire: Ο κριτής μίλησε για τα επαγγέλματα των ανθρώπων που πήραν την απόφαση να κάνουν κάστινγκ για τη συμμετοχή σε ερωτική ταινία.

Alex Fire: O κριτής ηθοποιών για τις ερωτικές ταινίες βρέθηκε με την Έλενα Χατζή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το περιβόητο κάστινγκ για τη συμμετοχή σε ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων στα δοκιμαστικά. «Από το πρωί είχε ουρές! Και ήταν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Και θέλουμε να το επισημάνουμε αυτό. Δεν είναι εύκολο για έναν άνδρα. Από τα τόσα άτομα που έχουμε δει έχουμε διαλέξει τα πέντε. Και από τα πέντε στη δεύτερη φάση, θα πρέπει μέσα σε ένα τέταρτο, το πολύ είκοσι λεπτά να λειτουργήσουν σε ολόκληρη την πράξη. Είναι δύσκολο και μέσα στον κόσμο και τις κάμερες» δήλωσε ο Alex Fire. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν τα επαγγέλματα των ανθρώπων που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο κάστινγκ, με τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν πως ένας από τους συμμετέχοντες ήταν δάσκαλος Δημοτικού, ενώ άλλος ήταν πιλότος.

Τι συνέβη στο κάστινγκ

Το μότο «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή» πρέπει να είχαν αρκετοί Έλληνες και όχι μόνο, που σχημάτισαν ουρές σε casting ρόλους σε ταινίες πορνό να είναι τεράστια, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Espresso». Άλλωστε, όταν κάποιος έχει ανάγκη από χρήματα, όντας χτυπημένος από την οικονομική κρίση ή έχοντας μείνει άνεργος, θα κάνει οποιαδήποτε δουλειά για να τα βγάλει πέρα. Το ραντεβού με τους υποψήφιους αστέρες, είχε δοθεί από την εταιρία της Ίνας και του Τέο, σε γνωστό strip club του Περιστερίου.

Εκεί λοιπόν, λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, όταν και ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού, άρχισαν να σχηματίζονται πολύ μεγάλες ουρές από αρκετούς άνδρες, που ήθελαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τα προσόντα τους. Σιγά σιγά, με την σειρά τους περνούσαν από το κάστινγκ, με ελπίδα οτι θα ξεκινήσουν μία νέα καριέρα. Δεκάδες άτομα παρέλασαν από την πίστα, αλλά οι τυχεροί ήταν μόνο 30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments