Ελλάδα

Μεγάλες ουρές από Έλληνες σε δοκιμαστικά για ταινία ερωτικού περιεχομένου

Μεγάλες ουρές από Έλληνες σε δοκιμαστικά για ταινία ερωτικού περιεχομένου
Έναν πραγματικό... χαμό έκαναν αρκετοί άνθρωποι, που ευελπιστούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Το μότο «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή» πρέπει να είχαν αρκετοί Έλληνες και όχι μόνο, που σχημάτισαν ουρές σε casting ρόλους σε ταινίες πορνό να είναι τεράστια, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Espresso». Άλλωστε, όταν κάποιος έχει ανάγκη από χρήματα, όντας χτυπημένος από την οικονομική κρίση ή έχοντας μείνει άνεργος, θα κάνει οποιαδήποτε δουλειά για να τα βγάλει πέρα. Το ραντεβού με τους υποψήφιους αστέρες, είχε δοθεί από την εταιρία της Ίνας και του Τέο για την Δευτέρα το πρωί, σε γνωστό strip club του Περιστερίου.

Εκεί λοιπόν, λίγο πριν από τις 8:30, όταν και ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού, άρχισαν να σχηματίζονται πολύ μεγάλες ουρές από αρκετούς άνδρες, που ήθελαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τα προσόντα τους. Σιγά σιγά, με την σειρά τους περνούσαν πέρα και πέρναγαν από το κάστινγκ, με ελπίδα οτι θα ξεκινήσουν μία νέα καριέρα. Δεκάδες άτομα παρέλασαν από την πίστα, αλλά μόνο 30 θα είναι οι τυχεροί και θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες.

Ανάμεσα στους υποψήφιους πορνοστάρ που ξεχώρισαν ήταν και ένας… 62χρονος, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει ως απλός κομπάρσος, αλλά δεν απέρριψε και το ενδεχόμενο να έχει πιο «ενεργό» ρόλο στη σειρά, ένας… πιλότος και μια εκρηκτική παντρεμένη κοκκινομάλλα από τη Μυτιλήνη, η οποία αυτή την περίοδο είναι άνεργη. Μάλιστα, η εντυπωσιακή γυναίκα, που είναι λάτρις του swinging, μίλησε στην επιτροπή εκπροσωπώντας και τον… σύζυγό της, ο οποίος δεν μπορούσε να πάει λόγω δουλειάς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments