Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Οι δύο ιταλικές ομάδες που τον “τσεκάρουν”

Δημήτρης Κουρμπέλης: Οι δύο ιταλικές ομάδες που τον “τσεκάρουν”
Δημήτρης Κουρμπέλης: Δύο ομάδες από τη γειτονική χώρα έχουν προσθέσει στο μπλοκάκι τους τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει χτίσει καλό όνομα στην Ιταλία, όπως φαίνεται και από το γεγονός πως στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους υπάρχει πάντα έστω ένας σύλλογος από τη γειτονική χώρα που τον παρακολουθεί ή… ακούγεται ότι ετοιμάζει πρόταση. Προς το παρόν, ο Κουρμπέλης είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και παρά την όχι και τόσο καλή αγωνιστική περίοδο που διανύει, το ενδιαφέρον από την Ιταλία δεν παύει να υφίσταται, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, στον αθλητικό τύπο αναφέρεται ότι η Σαμπντόρια και η Τζένοα θα στείλει σκάουτερ στην αναμέτρηση Ιταλία – Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020. Μάλιστα, εκτός από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τα ιταλικά «μάτια» θα τσεκάρουν και τον Πέτρο Μάνταλο.

Διέψευσε τα δημοσιεύματα ο Μπεχ

Δημοσιεύματα ήθελαν τον 26χρονο Δανό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να ξενυχτάει, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να το διαψεύσει μέσω ανάρτησής του στα social media. Ο Μπεχ έγραψε «fake news», δίνοντας με λίγα λόγια την άποψή του σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνον.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεχ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους «έπεσε καμπάνα» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Συγκεκριμένα, ο Δανός χρησιμοποιούσε το κινητό του κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, κάτι που απαγορεύεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments