Αθλητισμός

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ζήτησε τάιμ άουτ πριν δει το τρίποντο του Κάρολ (pic&vid)

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ζήτησε τάιμ άουτ πριν δει το τρίποντο του Κάρολ (pic&vid)
Γιάννης Σφαιρόπουλος: O προπονητής της Μακάμπι τελ Αβίβ ήξερε ότι θα ο Κάρολ δεν θα αστοχούσε.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ο Τζέισι Κάρολ είναι τρομερός εκτελεστής πίσω από τη γραμμή των 6,75, που όταν σηκώνεται για τρίποντο όλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η κατάληξη. Μπορεί η ομάδα του είναι πίσω στο σκορ με 2 πόντους, μπορεί να απομένουν ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά o Αμερικανός γκαρντ δεν συγχωρεί.

Αυτά είχε στο μυαλό του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, βλέποντας τον Κάρολ να σηκώνεται για τρεις, πριν καν δει την κατάληξη της φάσης και με την μπάλα ακόμη στον αέρα, γύρισε στην γραμματεία ζητώντας τάιμ άουτ. Τελικά το τρίποντο του Κάρολ έμελλε να χαρίσει στη Ρεάλ τη νίκη με 86-85 επί της Μακάμπι.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ο Αμερικανός άσος ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, με το γήπεδο να τον αποθεώνει. Ο Κάρολ ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ για τη Βασίλισσα ήταν ο Μίκι με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν και ο Ράντολφ με 11 πόντους. Από τους ηττημένους, Ουίλμπεκιν ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, ενώ οι Μπράιαντ και Ντιμπαρτολομέου είχαν από 15 πόντους έκαστος. Η Ρεάλ κατάφερε έστω και στο νήμα να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι και έκανε το 2 στα 2 στη φετινή διοργάνωση.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι και Ρέαλ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments