Αθλητισμός

Ούφε Μπεχ: Διέψευσε τα περί ξενυχτιών

Ούφε Μπεχ: Διέψευσε τα περί ξενυχτιών
Ούφε Μπεχ: Ο Δανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, διέψευσε μέσω ανάρτησής του τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Ούφε Μπεχ: Δημοσιεύματα ήθελαν τον 26χρονο Δανό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να ξενυχτάει, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να το διαψεύσει μέσω ανάρτησής του στα social media. Ο Μπεχ έγραψε “fake news”, δίνοντας με λίγα λόγια την άποψή του σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνον. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεχ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους “έπεσε καμπάνα” λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Συγκεκριμένα, ο Δανός χρησιμοποιούσε το κινητό του κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, κάτι που απαγορεύεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Έξαλλος ο Νταμπίζας

Έξαλλος ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τη συμπεριφορά αρκετών παικτών της ομάδας στην ομιλία του σε αυτούς τη Δευτέρα (7/10). Ο ίδιος χρησιμοποίησε «βαριές» εκφράσεις, λέγοντας τους, σύμφωνα με το «sportime.gr» μεταξύ άλλων:

«Είστε κ@λόπαιδα! Δεν συμπεριφέρεστε σαν επαγγελματίες. Κοιτάξτε να συμμορφωθείτε. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ό,τι ώρα να ‘ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι σε εκδρομή. Ο εσωτερικός κανονισμός λέει πως η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται όταν οι παίκτες κάνουν θεραπεία και φυσικά όταν γίνονται ομιλίες. Αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας, πρέπει να αλλάξετε αλλιώς θα σας αλλάξω εγώ! Υπάρχουν κανονισμοί, οι οποίοι προφανώς δεν τηρούνται. Από εδώ και πέρα θα αυστηροποιηθούν».

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» φέρεται να χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς. Φυσικά, ο Γιοάν Μολό αποτελεί τον πιο… άτακτο της ομάδας, εξ ου και το τελεσίγραφο που του δόθηκε.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φέρεται να μην τηρεί τον εσωτερικό κανονισμό είναι ο Ούφε Μπεκ. Πάντως, ο ίδιος διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την Πέμπτη οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ένα πολύ γερό καμπανάκι προς τους παίκτες, προκειμένου να είναι συνεπείς και να επαναφέρουν την ομάδα στον καλό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments