Αθλητισμός

Ιταλία – Ελλάδα 2-0

Ιταλία – Ελλάδα 2-0
Ιταλία - Ελλάδα: Μέχρι το 63ο λεπτό, η Εθνική στεκόταν καλά στο Ολίμπικο και έδειχνε ότι θα μπορούσε να παλέψει για αποτέλεσμα, χάνοντας δύο ευκαιρίες. Οι Ιταλοί επικράτησαν χάρη στο πέναλτι του Ζορζίνιο (63') και τον Μπερναντέσκι (78').

Ιταλία – Ελλάδα: Θα έλεγε κανείς ότι… αδίκησε τον εαυτό της, καθώς για 63′, μέχρι να δεχθεί το γκολ με το πέναλτι του Ζορζίνιο, η Εθνική μας στεκόταν εξαιρετικά στο Ολίμπικο, με τακτική προσήλωση και εξαιρετική παρουσία στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας ότι θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική. Μέχρι το πέναλτι που δόθηκε στο χέρι του Μπουχαλάκη στον Ινσίνιε, οι καλύτερες φάσεις ήταν “γαλανόλευκες”, αλλά οι Ιταλοί βρήκαν τον δρόμο και τον τρόπο να επικρατήσουν, με τον Ζορζίνιο να κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα και τον Μπερναντέσκι στο 78ο λεπτό να κλείνει το σκορ.

Στο 12ο λεπτό, η Εθνική έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Λημνιό να βγαίνει δεξιά μετά την εξαιρετική πάσα του Μπακασέτα, κάνει το σουτ εντός περιοχής, με τον Ντοναρούμα να διώχνει. Στο 60ο λεπτό, ήρθε η δεύτερη, εξαιρετική στιγμή για τη “γαλανόλευκη”. Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο από τον Βεράτι, άνοιξε δεξιά στον Λημνιό, που έβγαλε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, με τον Κουλούρη να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 63ο λεπτό έγινε το 1-0, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα μετά το χέρι του Μπουχαλάκη από το σουτ του Ινσίνιε, με τον Ζορζίνιο να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Στο 78′ ο Μπερναρντέσκι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Πασχαλάκη, που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments