Αθλητισμός

Ντονατόνι: Ο νεαρός που δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ

Ντονατόνι: Ο νεαρός που δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ
Ντονατόνι: Δοκιμάζεται στη Νέα Μεσημβρία κι αν πείσει, θα αποκτηθεί.

Ντονατόνι: Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει αρκετά τους ορίζοντές του, φέρνοντας στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές δια υψηλού αντιτίμου, με στόχο την ισχυροποίησή του. Πολλές από τις μεταγραφικές κινήσεις χρειάστηκαν αρκετά χρήματα, ωστόσο στον σύλλογο εξετάζουν και νεαρά ταλέντα, δια της δοκιμής. Όπως συμβαίνει με την περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου, με το όνομα Ντονατόνι.

Ο Ντονατόνι δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον ΠΑΟΚ, έχοντας ενσωματωθεί στην Κ19 του συλλόγου, με στόχο να κερδίσει μια θέση εκεί και μελλοντικά στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Ντονατόνι συμμετείχε μάλιστα και στο φιλικό της Κ19 με τους “μεγάλους”, την Παρασκευή.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ θα τσεκαριστεί από τους ανθρώπους του δικεφάλου του Βορρά και αν πείσει θα αποκτηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η επιστροφή και ο… πονοκέφαλος

Η επιστροφή του Μαουρίσιο έφερε αρκετή ηρεμία στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Βραζιλιάνο μέσο με τις ενέργειες του έστω και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και τον Αστέρα, προσέθεσε ισορροπία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αναμένουν και την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστην τον περασμένο Απρίλιο, η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει μπροστά του δέκα ημέρες προετοιμασίας πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, για να αυξήσει τους ρυθμούς, να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή αρχικά και στην ενδεκάδα στη συνέχεια. Η ενσωμάτωσή του θα γίνει σταδιακά, όπως ακριβώς συνέβη με τον Μαουρίσιο. Με αυτούς τους δύο παίκτες, απόλυτα υγιείς, ο Φερέιρα θα προσθέσει δύο πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments