Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” του Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” του Αμπέλ Φερέιρα
ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα βλέπει αρκετούς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, δημιουργώντας του έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο».

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Μαουρίσιο έφερε αρκετή ηρεμία στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Βραζιλιάνο μέσο με τις ενέργειες του έστω και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και τον Αστέρα, προσέθεσε ισορροπία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αναμένουν και την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστην τον περασμένο Απρίλιο, η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει μπροστά του δέκα ημέρες προετοιμασίας πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, για να αυξήσει τους ρυθμούς, να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή αρχικά και στην ενδεκάδα στη συνέχεια. Η ενσωμάτωσή του θα γίνει σταδιακά, όπως ακριβώς συνέβη με τον Μαουρίσιο. Με αυτούς τους δύο παίκτες, απόλυτα υγιείς, ο Φερέιρα θα προσθέσει δύο πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ της ομάδας.

Γενικότερα, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα έχει να αντιμετωπίσει έναν αρκετά ευχάριστο «πονοκέφαλο». Ειδικά με την είσοδο του Βιεϊρίνια, θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην ενδεκάδα. Αυτή την στιγμή, βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Γιαννούλης στο αριστερό άκρο. Λογικά δεν μετακινείται από αυτή την θέση. Σε αυτή την περίπτωση ο Βιεϊρίνια ίσως παίξει πιο μπροστά, κάτι που έδειξε και επί… χόρτου πως σκέφτεται ο Φερέιρα δοκιμάζοντάς τον ως αριστερό εξτρέμ στο οικογενειακό διπλό. Σε θέση που ούτως ή άλλως την γνωρίζει από το παρελθόν. Η διαχείριση των παικτών, αφορά αποκλειστικά τον Φερέιρα, που πρέπει να βρει την κατάλληλη λύση προς το συμφέρον της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Οι φήμες για Πρίγιοβιτς και το μέλλον του Άκπομ

Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» για χάρη της Αλ Ιτιχάντ, για έναν πακτωλό χρημάτων τον οποίο και δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί. Ωστόσο, ο Σέρβος επιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στη Σαουδική Αραβία, με δημοσιεύματα να τον φέρνουν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, λόγω των σχέσεων του με τον νέο προπονητή της ομάδας. Μάλιστα, έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», παρά την αποχώρηση του, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του στη φιέστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στην Τούμπα. Ο έμπειρος φορ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τον αν -μέσα σε αυτά που συζήτησαν οι δύο άνδρες- έπεσε στο… τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του «Πριγιο-γκολ» στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», ο Αμπέλ Φερέιρα μόνο αρνητικός δεν θα ήταν στο ενδεχόμενο αυτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός από το καλοκαίρι κιόλας ζητούσε έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι Άκπομ και Σφιντέρσκι. Έναν φορ, ο οποίος θα έμοιαζε περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού με τον Πρίγιοβιτς και έτσι άναψε άμεσα πράσινο φως για την απόκτησή του, εφόσον μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αν φυσικά πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Άκπομ είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει τρόπο εξόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments