Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (12/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (12/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (12/10/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, ζώδιο που κυβερνά. Σας κρατά υπόλογους για τις πράξεις σας, προκειμένου να βάλετε τη ζωή σας σε αποδοτικό σειρά. Η παρουσία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μετατρέπει τα ζητούμενα σε απαιτήσεις. Παράλληλα, παράσχουν τη στήριξη για να πράξετε ορθά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σήμερα. Από εκεί σας τροφοδοτεί με ενέργεια για να μπείτε σε κίνηση. Εσείς θα αποφασίσετε προς τα πού θέλετε να πάτε. Η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Άρη από τον Ζυγό. Να αναμένετε πολλές επαφές και προσεγγίσεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα βρεθεί σήμερα σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Υπάρχει δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό διατηρήστε την ευελιξία σας και τον έλεγχο των πραγμάτων.

Σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε έτσι το πρόγραμμά, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε ή να επισκεφτείτε ξεχωριστά μέρη: Ιστορικής, θρησκευτικής σημασίας ή φυσική ομορφιάς. Σήμερα μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με έναν άνδρα από το τηλέφωνο ή μέσω διαδικτύου, για τα σχέδια της επόμενης εβδομάδας. Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη της εργασίας σας και τον προγραμματισμό όσων θέλετε να ολοκληρώσετε την εβδομάδα που έρχεται.

Μερικοί από εσάς θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Εάν εργάζεστε σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα απολαύσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σας. Είναι πιθανό να προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση με θετική πρόθεση ή σημασία. Οι σχέσεις σας με συντρόφους και συγγενείς στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, θα είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτες και προβληματικές, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα είναι μια μέρα για ξεκούραση και διασκέδαση. Αλλά θα πρέπει να αναφερθείτε με καλά λόγια ή να κάνετε κάτι για τους ανθρώπους της ζωής σας που έχουν αποβιώσει. Σήμερα οι εμπειρίες σας θα είναι μεταξύ των δύο κόσμων: Πολλοί από εσάς μπορεί να δείτε εντυπωσιακά όνειρα, να έχετε ξεχωριστά προαισθήματα ή μαντικές ικανότητες. Αν έχει ξεκινήσει μια διαδικασία χωρισμού στην οικογένεια, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Αποδεχτείτε την κατάσταση και τα γεγονότα όπως είναι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα καθαρίσετε ή θα ανανεώσετε το σπίτι σας. Θα κάνετε κάτι καινούργιο και θα αισθανθείτε ευχαριστημένοι με μια δική σας ιδέα ή τις ικανότητές σας. Σήμερα μπορεί να αφιερώσετε χρόνο σε μια ερωτική εμπειρία. Η επικοινωνία σας με τους φίλους και την οικογένειά σας θα είναι δυναμική. Αλλά αποφύγετε τις μακροσκελείς συζητήσεις, όπου υπάρχει περίπτωση να πείτε περιττά πράγματα (τα οποία μπορεί να μετανιώσετε μετά).

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα είναι μια γεμάτη μέρα, κατά την οποία θα αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τους ανθρώπους ή τις περιστάσεις. Θα έχετε την υποχρέωση να επιλύσετε διάφορα προβλήματα. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας για εσάς, για ένα άτομο στην οικογένειά σας ή για κάποιον με τον οποίο ζείτε. Να έχετε στο μυαλό σας ότι καλό θα ήταν σήμερα να είστε σταθεροί στις σκέψεις και τις ενέργειες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με έναν άντρα, που θα δεχθείτε ως κάτι που πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει λόγος για συναισθηματισμούς ή ξεχωριστές προσδοκίες. Τα απροσδόκητα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα, πιθανόν να έχουν σχέση με ένα μωρό, με παιδιά και γενικά με άτομα νεαρής ηλικίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments