Αθλητισμός

Γιώργος Μπόγρης: Η κίνηση του και ο διάλογος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Γιώργος Μπόγρης: Η κίνηση του και ο διάλογος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Γιώργος Μπόγρης: Ο Έλληνας ψηλός είχε ένα επεισόδιο με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Γιώργος Μπόγρης: Είναι γνωστό ότι ο Έλληνας αθλητής έχει… ιδιαίτερη σχέση με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η κόντρα των “πράσινων” με τον Μπόγρη ξεκίνησε από την εποχή που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Σήμερα (13/10) επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή τη φορά σαν παίκτης του Προμηθέα.

Η είσοδος του Μπόγρη στο παρκέ του ΟΑΚΑ ξεσήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος γιούχαρε τον Έλληνα ψηλό, που τα άκουσε για ακόμη μια φορά από την πράσινη κερκίδα. Όλα άρχισαν λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, σήκωσε από τον πάγκο τον Μπόγρη για να τον βάλει στο ματς.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού «έφαγε» έντονη γιούχα όταν σηκώθηκε να περάσει στα ματς, με αποτέλεσμα να κάνει μια χειρονομία προς την κερκίδα (σαν να έλεγε «αποθεώστε με»). Τότε, ο κόσμος τα έψαλλε ακόμα πιο χοντρά στον Μπόγρη, ενώ φάνηκε να είχε και έναν διάλογο με κάποιους από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Ζέσταμα» για Αρμάνι

Μετά την ΑΕΚ και ο περυσινός φιναλίστ Προμηθέας Πατρών υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στην Α1. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη παίζοντας δυνατά για ένα δεκάλεπτο, το δεύτερο, διάστημα στο οποίο έκαναν επιμέρους σκορ 26-8, επικράτησαν των Αχαιών, 99-68, για την 3η αγωνιστική της Α1.

Πλέον, οι «πράσινοι» συγκεντρώνονται στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο, την ερχόμενη Πέμπτη (17/10, 21:30), στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες μετρούσαν από 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πριν το τζάμπολ, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να συμβιβάζεται στην πρώτη ήττα της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μήτογλου είναι αυτό που κρατά ο Παναθηναϊκός από τον αγώνα… remake των περυσινών τελικών! Ο 23χρονος φόργουορντ πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, δηλαδή παρά… ένα double double! O Ντεσόν Τόμας πέτυχε επίσης 15 πόντους, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Φριντέτ και Παπαγιάννης.

Στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε ο Νικ Καλάθης περιορίστηκε σε οργανωτικό ρόλο και μοίραζε το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του φτάνοντας τις 11 ασίστ. Διψήφιος ήταν και ο Τζέικομπ Ουίλι (12π.), καθώς και ο Νίκος Παππάς (10π.). Ο Πεδουλάκης έδωσε ξανά χρόνο στον 21χρονο πόιντ γκαρντ, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος πέτυχε 6 πόντους.

Από την ομάδα της Πάτρας ο Τσέις Φίλερ πέτυχε 15 πόντους, ο Δημήτρης Κατσίβελης 13 και ο Οκτάβιους Έλις 10.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 50-25, 76-48, 99-68

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments